У Буковинському онкоцентрі почали виконувати операції, які раніше були доступні лише в поодиноких провідних клініках України

У Буковинському онкоцентрі почали виконувати операції, які раніше були доступні лише в поодиноких провідних клініках України

20.06.2022, 12:19
Використання інтраопераційного УЗД в ОКНП «Буковинський клінічний онкологічний центр» у якості невід’ємного етапу будь-якого оперативного втручання – це рівень надання онкохірургічної допомоги згідно з сучасними стандартами провідних клінік світу.
 
В структурному підрозділі оперативної онкології та інноваційних методів лікування ОКНП «БКОЦ», широко використовується інтраопераційне УЗД. Завдяки використанню ультразвукового дослідження під час надскладних оперативних втручань, онкохірурги мають змогу чітко виявити допальпабельні пухлини, що знаходяться в товщі парехіматозних органів (наприклад печінці, підшлунковій залозі), фіксують дрібні метастатичні ураження очеревини, підкапсульні метастази печінки, початкові явища проростання пухлини в суміжні органи, які не були виявлені на доопераційному етапі.
 
Завдяки використанню інтраопераційного УЗД, професійності та майстерності онкохірургів, в Буковинському онкоцентрі почали виконувати оперативні втручання, які раніше були доступні лише в поодиноких провідних клініках України – це і клиновидне видалення поодинокого або множинних метастазів печінки, оперативні втручання і резекція підшлункової залози та ін.
 
Інтраопераційне УЗД скеровує та коригує лікарів щодо зміни об'єму або тактики хірургічного лікування безпосередньо в операційній, значно покращує якість оперативного лікування, забезпечує видалення пухлини в межах здорових тканин, застерігає від незапланованованих крововтрат, а також скорочує час перебування пацієнта в операційній.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1