Без Целана: у Бойка зробили виняток для премій імені Омеляна Поповича, Героїв Небесної Сотні Василя Аксенина і Олександра Щербанюка

Без Целана: у Бойка зробили виняток для премій імені Омеляна Поповича, Героїв Небесної Сотні Василя Аксенина і Олександра Щербанюка

29.09.2022, 20:28
Педагоги Буковини БУДУТЬ відзначені цьогоріч обласною освітянською премією імені Омеляна Поповича.
 
Про це повідомила депутатка Чернівецької обласної ради Оксана Палійчук, яка подякувала  за підтримку депутатському корпусу та обласній військовій адміністрації, яка віднайшла кошти на фінансування премії.
 
Педагоги Буковини достойно тримають освітянський фронт: заклади освіти з початку війни стали центрами проживання, харчування, навчання українців з регіонів бойових дій. Попри це, вчителі, викладачі, вихователі, майстри виробничого навчання Чернівецької області професійно виконують свої основні - освітні функції, і навіть у цей надскладний час, - мають професійні здобутки!

 - Нашу МОЛОДЬ треба підтримувати і стимулювати за активну громадянську позицію, патріотизм, волонтерство! Саме така мета обласних премій імені Героїв Небесної Сотні Василя Аксенина і Олександра Щербанюка. Такі відзнаки є дієвим способом підтримання національної пам‘яті про їхній подвиг. УХВАЛИЛИ - виплатити також ці премії у 2022 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині обласні мистецькі премії цьогоріч не присуджуватимуться 

Нагадаємо, напередодні засідання сесії ПРОВЕЛИ засідання комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики. 
 
Серед іншого розглянули питання про ОБОВ‘ЯЗКОВІСТЬ нагородження кращих педагогічних працівників області у цьому році регіональною премією імені Омеляна Поповича.
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1