Тимошенко повторила гундяєвський темник про гей-Європу і намагається зірвати євроінтеграційний поступ України

Тимошенко повторила гундяєвський темник про гей-Європу і намагається зірвати євроінтеграційний поступ України

20.06.2022, 22:48
Верховна Рада України ратифікувала Конвенцію Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами, відому також як Стамбульська конвенція.
 
Для цього знадобилося аж 11 років (адже представниками України конвенція була підписана ще в 2011 році). Що характерно, ратифікація відбулася попри заяви Ради церков і релігійних організацій.
 
Проти ратифікації несподівано виступила лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка фактично повторила путінсько-гундяєвську методичку про гей- Європу.   
 
- «Батьківщина» виявилася єдиною фракцією, яка не дала жодного голосу, - прокоментувала Тимошенко голосування в парламенті. - Бо це не про європейський вибір – це про нав'язування Україні чужих для неї цінностей. Цінностей, які не поділяє більшість суспільства. Але мої колеги з інших фракцій вкотре пішли проти волі українців.
 

Нагадаємо, на Прощену неділю Патріарх РПZ Кирил у своїй проповіді згадав, що на Донбасі восьмий рік ллється кров і назвав причину цього кровопролиття.

За його словами, ця "світова влада" вже підготувала тест на лояльність - перепустку у світ надмірного споживання.

"А знаєте, що то за тест? Тест дуже простий і водночас жахливий – це гей-парад. Вимоги до багатьох провести гей-парад і є тестом на лояльність до наймогутнішого світу; і ми знаємо, що якщо люди або країни відкидають ці вимоги, то вони не входять у той світ, вони стають для нього чужими", - підсумував очільник РПZ.

Проповідь Патріарха РПЦ не пройшла непомічено. Протодиякон Андрій Кураєв назвав її найганебнішою та прикладом найнижчої маніпуляції.

"У ці хвилини Патріарх Кирил промовляє найганебнішу зі своїх проповідей. Вона увійде в історію як приклад найнижчої маніпуляції. Коротко: ЗС РФ в Україні боряться з п*расами. І пробачати тут було б недоречно...", - написав Кураєв у себе на Фейсбуці.

Представники "руского мира" як у Москві, так і за її межами в Україні традиційно зневажливо відгукуються про Європу, образливо обзиваючи її Гейропою за неправомірне, на їхню думку, толерування прав ЛБГТ-спільноти.   

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1