'Цю істерику треба прибирати': нардеп з Буковини вказав на загрози від завищених суспільних очікувань контрнаступу ЗСУ

"Цю істерику треба прибирати": нардеп з Буковини вказав на загрози від завищених суспільних очікувань контрнаступу ЗСУ

08.05.2023, 10:52
Через настрої суспільства щодо так званого контрнаступу, в мене особисто склалося враження, що ЗСУ просто мусять йти в атаку, навіть якщо не на часі. Мовляв, світ чекає, українці чекають, перемога буде легкою, давайте!
 
Коментар з  приводу завищених очікувань громадян від анонсованого контрнаступу ЗСУ оприлюднив Слуга Народу - Заремський Максим - Округ 202
 
- Як на мене, цю істерику треба прибирати. Забагато емоцій там, де має бути холодний розрахунок. Я вірю, що наш Генштаб краще за усі суспільства світу розуміє усі ризики та можливості. Особливо ризики втратити життя українців та зібрані сили, - пояснив свою позицію Заремський. - 
 
- Дивно недооцінювати росіян. Вони, може, і не генії стратегії. Але дуже підступні, жорстокі та небезпечні. Вже зараз навіть мені зрозуміло, що вони готувалися до контрнаступу України навіть більше, ніж власне Україна. Готували авіацію, яку ми ще не бачили у справі. Готовували зброю, задля якої закуповували чіпи через Казахстан та інші країні. Готували резерви, які навмисно не пускали у бій. Тобто, вони побиті, але далеко не безпорадні.
 
- Тож вірю, що український Генштаб усе це знає, в тому числі завдяки нашим партнерам. І якщо треба чекати та бути обережними - треба чекати та бути обережними. Зрозумійте мене вірно, можна розганяти різні версії, аби заплутати росіян, - але варто зберігати спокій всередині.
 
- Такою власне я бачу підтримку з боку українського суспільства. Не штовхати у наступ своїми очікуваннями, а спокійно вірити, що все станеться у потрібний час.
 
 


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
1