Сторожинецькі 'батьківщинівці' бойкотували голосування за заступника голови райради

Сторожинецькі "батьківщинівці" бойкотували голосування за заступника голови райради

05.12.2015, 23:59

На ІІ пленарному засіданні сесії Сторожинецької районної ради VII скликання депутати обрали заступника голови райради та комісії ради за поданням голови.

Також, в зв’язку з катастрофічною ситуацією з електропостачанням в районі, депутати внесли пропозицію включити в порядок денний інформацію від начальника Сторожинецького РЕМ Мельника Степана Богдановича, пише storozhynets.info

 Крім головного енергетика району по цьому питанню заслухали жителів села Великий Кучурів, які прибули на сесію разом з депутатами сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сторожинці за кандидата від "Батьківщини" не проголосувала вся фракція

 12

 Обрання заступника відбувалося таємним голосуванням. За пропозицією голови районної ради Лосіка Івана Івановича до бюлетеню була включена тільки одна кандидатура –Філіпович Володимир Миколайович.

 8

 Після перерви, яка була зроблена для виготовлення лічильною комісією бюлетенів, не всі народні обранці повернулися до зали та брали участь у волевиявленні. Із присутніх в залі 33 депутатів проголосували тільки тільки 25.

Відмовилися голосувати за кандидатуру заступника представники місцевої організації партії ВО “Батьківщина”.

 5

 Більшістю голосів Філіпович Володимир Миколайович був обраний заступником голови Сторожинецької районної ради. На засіданні він прийняв присягу та приступив до виконання своїх обов’язків.

 3

 За пропозицією голови та після обговорення депутатами на сесії були обрані постійні комісії.

 По питанню з електропостачанням депутатами було прийняти рішення новоствореній профільній комісії районної ради спільно з управлінням економіки Сторожинецької РДА з залученням голів територіальних громад та керівництва Сторожинецького РЕМ в найкоротші терміни напрацювати пропозиції щодо поліпшення стану енергозабезпечення району.

Наприкінці сесії голова Давидівської сільської ради Войцицький Станіслав Леопольдович, який зараз служить на Сході України та перебуває в районі в короткотерміновій відпустці, звернувся до депутатів з проханням не витрачати свою енергію на чвари та консолідувати зусилля для вирішення нагальних проблем, які стоять перед громадою району.

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

06 грудня 2015 21:54

avatar

Myhajlo Tokarjuk

06 грудня 2015 21:57

все вірно Батьківщина в сторожинецькому районі виграла на 24 з 36 округів але закон дозволив прийти тим хто був 2-5 по рейтингу.А Лосік просто пройдисвіт який реанімував ригіоналів і віддав їм бюджетну комісію це просто ганьба.

avatar

обурений

07 грудня 2015 18:04