'Слуга народу' депутатка Чернівецької облради Леся Палагнюк особисто відвезла гумдопомогу на передову

"Слуга народу" депутатка Чернівецької облради Леся Палагнюк особисто відвезла гумдопомогу на передову

08.06.2022, 20:26
Депутатка Чернівецької обласної ради від партії "Слуга народу" Леся Палагнюк була в Донецькій області, Луганській області, як кажуть, на «нульовці». Відігнала машину та привезла продукти для наших героїв!
 
Доправила більше 600 продуктових наборів, сухпаків, які складалися вручну волонтерами Гуманітарний штаб Олімпія
 
Леся Палагнюк повідомила, що їздила сама за кермом!
 
- Прийшов час написати про мою поїздку! Емоції, переглядаючи фото, згадуючи розмови, дорогу, - зашкалюють! Так, що аж жме в грудях і сльози не можливо стримати… Обняла брата ???????? (хто знає-зрозуміє??), якого не бачила вже декілька років, який всі ці роки захищає нас з вами???????? Спілкувалася з хлопцями на передовій і скажу, що вони чекають у гості всіх! - поділилася враженнями від поїздки. - Вони будуть раді поспілкуватися з Вами і відчути себе дома, на Буковині! Реальне спілкування не замінить ніщо! Ви тільки не подумайте нічого поганого, вони там настільки морально та фізично сильні, це відчувається, і саме цього я й у них запозичила! Саме після цієї поїздки можу з впевненістю сказати, що моє розуміння та відношення до життя поділилося на до і після! Багато чого, навіть, у дорозі переосмилилося! Єдине зараз прошу у людей, у наших людей, будьте Людьми!!!!! Будьте Людьми, які вміють думати, які вміють бачити правду, а не вірити тільки у те, що вам нав’язують! Не будьте такими озлобленими до своїх людей! Особливо, якщо ви їх не знаєте, а вірите слухам! Дякую від усього серця всім за підтримку та допомогу???????????????? Слава Україні ???????? Слава ЗСУ????????  Слава нашим Героям????????
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua  
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

1