Шкробанець програв апеляцію за крісло керівника Чернівецького обласного діагностичного центру

Шкробанець програв апеляцію за крісло керівника Чернівецького обласного діагностичного центру

23.07.2021, 13:32
У четвер, 22 липня, Апеляційний адміністративний суд (м. Вінниця), розглянув скаргу Ігоря Шкробанця (на фото другий зліва), одного з претендентів на посаду керівника Чернівецького обласного діагностичного центру, проти іншої претендентки на цю ж посаду Наталії Свистун і конкурсної комісії, яка визнала за нею перемогу в конкурсі.
 
Про це повідомила журналістка Світлана Ісаченко. 
 
 
 
 
 
Вінницькі судді чітко вказали – Свистун і конкурсна комісія праві, скаргу Шкробанця залишити без задоволення.
 
У Ігоря Дмитровича є можливість звернутися в касацію.
 
Епопеї в буковинській медицині тривають. Журналістка також висловила думку, у чому полягає  "весь цимес усіх медичних скандалів", який стрясає останніми роками область.
 
"Оскільки після приватизації заводів-газет-пароходів і після відкриття ринку землі у нас фактично залишилися ще в країні неприватизованими два величезних активи рівня національного надбання і національної безпеки. А саме – надра і медичні заклади. Сьогоднішня війна за керівні крісла лікувальних установ – це насправді війна за завтрашній переділ їхнього майна, включаючи великі земельні ділянки, і за величезні фінансові потоки в новостворених на цьому майні приватних клінік і лікарень. Люди зекономлять на газі, але в лікарні понесуть останнє".
1