Сеничаку вдалося на те, на що не спромігся Маніліч

Сеничаку вдалося на те, на що не спромігся Маніліч

19.06.2015, 00:55

Керівник обласних податківців Михайло Сеничак виграв суд у справі щодо замовного, як він каже, «протоколу про адміністративне корупційне правопорушення». 

- Коротко нагадаю історію питання: дріб'язкові ниці люди з непомірними апетитами та амбіціями вирішили, що вони здобули (купили, залякали) всіх і вся. Наслідком став «протокол» вибудуваний за надскладною логічною схемою про ймовірний конфлікт інтересів, - написав голова управління ДФС України в Чернівецькі області Михайло Сеничак на своїй сторінці у ФБ. -  Друзі, колеги, знайомі підтримали у бажанні поборотися за справедливість. Дякую ВАМ! Суд першої інстанції – на нашу користь. Апеляція. Суд другої інстанції – на нашу користь. Рішення остаточне. Оскарженню не підлягає. Інформація для тих, хто замовляв, приймав столичних УБОЗівців, нагнітав ситуацію: у вас реальний конфлікт інтересів – з вашою совістю! Якщо вона у вас хоч колись була… Виходячи з вашої викривленої логіки: вас чекає складна старість. Але я бажаю вам ДОБРА, бо природа вас уже і так покарала.

Нагадаємо, у березні 2015 року співробітники столичного управління боротьби з організованою злочинністю провели перевірку в кабінеті начальника управління Державної фіскальної служби в Чернівецькій області Михайла Сеничака. Правоохоронці перевіряли факт неприпинення державним службовцем підприємницької діяльності на момент призначення на посаду. Керівник податкової підтвердив факт перевірки. Водночас він повідомив, що припинив підприємницьку діяльність ще до того, як був призначений на державну посаду. Михайло Сеничак також розкритикував роботу столичних правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд підтвердив звинувачення у корупції: Маніліч обіцяє написати заяву

Маніліч оскаржує в суді рішення про визнання його винним у корупції

1