Ротару пропонували 100 тисяч євро за виступ для росіян: що відповіла співачка

Ротару пропонували 100 тисяч євро за виступ для росіян: що відповіла співачка

24.02.2023, 12:01

російська акторка та співачка Анна Калашнікова стверджує, що через російське вторгнення українська народна артистка Софія Ротару відмовилася від шаленого гонорару, який їй начебто пропонували за виступ на приватному заході в Арабських Еміратах.

Вона заявила в інтерв'ю росЗМІ, що Ротару пропонували 100 тисяч євро, аби вона заспівала перед росіянами. Українка відповіла відмовою.

"Мої друзі влаштовували виїзний день народження в Еміратах. Вони забезпечені люди, хотіли запросити на своє свято Софію Михайлівну. Пропонували гонорар – €100 тис. На той момент це 7 мільйонів рублів. Але їм сказали, що вона не хоче", – сказала Калашнікова.

За словами співачки, Ротару відмовляється від виступів через "ситуацію, що відбувається", тобто через розв'язану росією війну в Україні.

"Вона не в настрої, через ситуацію повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй у грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця приймає те, що відбувається, їй важко зібратися", – додала російська акторка.

За її словами, наразі невідомо, де Ротару проживає. Вона перестала й бути активною у соцмережах. Останній її допис в Інстаграмі був зроблений у серпні 2022 року. У ньому співачка написала, що відвідала "рідні Маршинці" (Чернівецька область), де вона народилася та виросла. У цьому дописі Ротару написала, що бажає, аби "якнайшвидше, замість повітряних тривог, у кожному будинку, у кожній родині, у кожному місті нашої прекрасної України звучали пісні про Любов та Світ".

«Приїхала у місце сили!». Софія Ротару порушила мовчання у свій ювілей та повідомила, де зараз знаходиться

Тим часом російські ЗМІ нагадують, що Софія Ротару раніше регулярно з'являлася на росії, зокрема, брала участь у зйомках новорічних вогників у Москві. Цьогоріч вона зйомку пропустила.

Син співачки, який відповідає за її концертну діяльність, сказав промоутерам: "Мама виступати не готова. І найближчим часом не буде".

Нагадаємо, раніше онук Софії Ротару розповів, чому втік з України після початку повномасштабної війни.

 

 

BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua         

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS благодійним внеском. ????????

1