Питання про заборону упц (типу не мп) у Чернівецькій області заховали у десятці інших і розглянуть не раніше 16 травня

Питання про заборону упц (типу не мп) у Чернівецькій області заховали у десятці інших і розглянуть не раніше 16 травня

09.05.2023, 09:07
Чергова 12-та сесія Чернівецької обласної ради VIII скликання відбудеться 16 травня об 11:00.
 
Відповідне рішення ухвалили під час засідання Колегії Чернівецької обласної ради.
 
Крім того, депутати затвердили проєкт порядку денного чергової сесії. Серед питань, які запропонують розглянути обласним обранцям, 10 стосуються виконання обласних комплексних та регіональних програм за попередній рік, 4 – депутатських запитів. Серед них - питання про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Чернівецької області.
 
У засіданні взяли участь 15 членів колегії, заступники голів постійних комісій, заступники голови та керівники структурних підрозділів обласної військової адміністрації.
 
 Головував - Олексій Бойко.
 
- Завершилась колегія Чернівецької обласної ради, за рішенням якої скликається засідання обласної радин на 16.05. Як доповідач, буду виступати з проектом рішення «Про забезпечення національної безпеки у сфері свободи совісті та діяльності релігійних організацій на території Чернівецької області», - прокоментував ухвалене рішення депутат Чернівецької обласної ради, секретар виконкому Чернівецької міської ради Сергій Добржанський. - Попередні засідання голів фракцій показали бажання підтримати рішення, які спрямовані на викорінення будь-яких московських елементів в нашій області.
 
 
 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
1