Питання московського патріархату на території Чернівецької області показало яловість буковинської влади (+коментар BukNews)

Питання московського патріархату на території Чернівецької області показало яловість буковинської влади (+коментар BukNews)

19.04.2023, 10:24

Як і передбачав ”Володар Часу”, Чернівецька обласна рада перетворилася в цей час на бездіяльну, боягузливу, ялову шмарклю. Швидше всього, це стосується керівництва ради та керівництва фракцій.

Питання московського патріархату на території області показало гниль буковинської влади під керівництвом Бойка, Павлюка, Гуйтора. І небезпеку від цієї гнилі для всієї області. Адже керівництво ради походить, в основному, від кадрів партії регіонів і Папієв досі має вплив на них. Він не дозволяє прийняти рішення про заборону московського патріархату на території області.

Аби приховати свою гнилість, підлість, брехливість, боягузливість і бездіяльність, обласна рада нібито зібрала своїх керівників і керівників фракцій. Там прийняла таке рішення: а нехай відповідає за все обласна військова адміністрація тобто вони “вмили руки”.

КОМЕНТАР BUKNEWS:

А як пафосно рвали на грудях вишиванки. Як тужливо співали народних пісень. І як промовисто мовчать усі професійні патріоти у обласній і міській владі, коли на кону справді не шкурне, а воістину історичне питання про заборону московського патріархату на території Чернівецької області. Як немічно і дріб'язково виглядають усі їхні потуги ховатися за юридичною казуїстикою, наче це не вони самі рвали не раз горло за ухвалення політико-правових рішень із менш важливих питань. Щоправда з єдиною суттєвою відмінністю. Тоді йшлося про їхні посади, доступ до корита, власні шкурні інтереси, а тепер усього лише про цивілізаційний вибір на багато років наперед. Звісно, значно легше махати патріотичними прапорами, нап’ялювати на себе вишиванки і вдавати патріотів задля досягнення власної політичної вигоди, граючи на природному патріотизмі звичайних громадян. І зовсім інша брати на себе усього лише політичну відповідальність за історичне рішення, яке потрібне регіону, країні, але може обернутися електоральними втратами для кількох пристосуванців. І жодного гнівного коментаря з їхнього скутого одним ланцюгом особистої вигоди середовища, жодно яскравого вчинку, жодного публічного демаршу проти московського запроданства. Тільки вигода, сірість і страх втратити крісло.

ЧАСТКОВО ВИКОРИСТАНО МАТЕРІАЛИ https://chas.cv.ua/ 

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1