Політичні баталії на Калічанці в Чернівцях

Політичні баталії на Калічанці в Чернівцях

23.10.2015, 00:21

Більше сотні мешканців мікрорайону зібралися на проанонсовану дискусію. Однак діалогу не вийшло. Представники одного з кандидатів заявили, що їх лідер відсутній через щільний графік. Саме в цей час у нього ефір на радіо.

- Пана Бешлея сповістили ще в понеділок. Йому заніс я особисто. Весь район, на кожному під’їзді є оголошення, - запевнив Олександр Гораш, громадський активіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Авто-майданівець" Гораш кинув виклик потоку свавілля і брехні Бешлея та чекає його на Калічанці

Ініціатор зустрічі каже, що хотів запитати конкурента, чому той приписав до своїх заслуг те, що в районі зроблено коштом бюджету?

- Замовником є Чернівецька міська рада. Ні Бешлей, ніхто з кандидатів тут копійки не вклав, - наголосив Олександр Гораш.

І хоча опонент відповісти не зміг, але усе-таки незримо присутнім на зборах мікрорайону він був. 

- Оцей чоловік тобі 10 гривень давав? У хлопця поламана ключиця, а ви змушували його зривати мої листівки. 
- Вася, ой Ваня... 
- Не чіпай його, у нього ключиця зламана! 
- Ти прийшов, попросив на морозиво, я тобі дав на морозиво. Так було? 
- Ні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нав’язлива агітація Бешлея від партії «Рідне місто» на бюджетних роботах в Чернівцях викликала обурення мешканців

У розпал зустрічі з колонок у вікні громадської приймальні залунав голос Бешлея. Його помічники увімкнули трансляцію передвиборного виступу на радіо: 

- Яким чином це реалізовували у життя? 
- Шляхом прямих дотацій і це можливо. 
- Ні, ну це смішно.

За реакцією мешканців, запитань до депутатів-представників Калічанки у раді накопичилося достатньо:

- Протягом року ніхто не приходить, ніхто нічого не питає. А коли йде агітаційна програма, то починається, один на другого казати: той так, а той так.

Планомірна і постійна робота в окрузі - те, чого вимагали на зборах мешканці мікрорайону. Аби активність народних обранців не обмежувалася передвиборною кампанією. 

Джерело: ТВА

1