'Працюйте в одному темпі з нами і державою': Осачук назвав умову, за якої зможе залучити державні кошти для реконструкції та модернізації аеропорту ім. Л. Каденюка

"Працюйте в одному темпі з нами і державою": Осачук назвав умову, за якої зможе залучити державні кошти для реконструкції та модернізації аеропорту ім. Л. Каденюка

21.01.2021, 20:26
Уряд готовий виділити кошти на реконструкцію та модернізацію аеропорту ім. Л. Каденюка

Уряд готовий виділити кошти на реконструкцію та модернізацію міжнародного аеропорту в Чернівцях, але для цього необхідно якнайшвидше виготовити проєктно-кошторисну документацію.

Про це у відеозверненні у Фейсбуці повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

"Сьогодні відбулася нарада керівництва Офісу Президента, міністра інфраструктури, а також голів ОДА тих областей, які включені до цьогорічної програми з реконструкції аеропортів. І я дуже щасливий повідомити, що за допомогою Президента України Чернівецький аеропорт буде модернізований, реконструйований і держава виділяє кошти для цих робіт", - сказав Осачук.

Водночас він наголосив, що кошти будуть виділені лише у разі готовності проєктно-технічної документації.

"Для того, щоб наш аеропорт запрацював на повну силу, комунальне підприємство, Чернівецька міська рада зобов'язані якнайшвидше відкоригувати технічну документацію. Адже виготовлення проєктно-кошторисної документації - це ключ до державних коштів", - додав голова ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернівці провалили підготовку проектів для державної підтримки міського летовища (ОНОВЛЕНО)

  
1