Нардеп з Буковини Заремський показав, що сталося з нашим золотоверхим Києвом після атаки окупантів

Нардеп з Буковини Заремський показав, що сталося з нашим золотоверхим Києвом після атаки окупантів

15.03.2022, 18:26

Народний депутат України Максим Заремський опублікував фотографії наслідків обстрілу столиці України російськими убивцями. 

Війна за Незалежність України триває????????
 
Тверде бажання українців жити у незалежній державі, мислити і висловлюватися вільно, вперто розбудовувати інфраструктуру, зміцнювати економіку, відроджувати історію та культуру викликало злісну заздрість у путіна, який 24 лютого надав наказ своєму зухвалому війську перетнути рубежі України з північного, південного, східного напрямків. Цього дня 8-річну війну росії проти України назвали повномасштабним вторгненням. Світ здригнувся. Бо любов до волі не можна ні запрограмувати, ні обчислити. Вона можлива завдяки совісті, внутрішній відповідальності, моральній свідомості. Ці духовні риси притаманні нам – українцям. І ці чесноти ведуть нас до перемоги.
 
Збройна війна – це умисне вбивство десятків тисяч людей. Виправдання цим вчинкам немає. Особливо, коли озброєна до зубів армія спопеляє школи, лікарні, житлові будинки, церкви, бібліотеки, університети, націлюється на атомні електростанції. За 18 днів загинуло 79 дітей – ці невинні янголята закрили оченята і поринули у вічний сон. У блокадах перебувають мирні мешканці міст. Тисячі людей багато діб перебувають без води, їжі, тепла, медикаментів. За волю на рідній землі нам доводиться розплачуватися найвищою ціною – власним життям.
 
За останні 18 днів ворог вдався до найжорстокішого терористичного знищення українців. Та розгромити нашу свідомість, розум, серце – не вдасться ніколи. І саме потужний моральний потенціал нашого народу укріпив надійний тил для ЗСУ у перші ж хвилини запеклих боїв. Економічний, державний і політичний ресурси теж різко переладналися на воєнний лад, щоб стати єдиною і міцною стіною захисту своїх територій від диктаторської росії. Тривають бої на збройному, дипломатичному, інформаційному рівнях.
 
Я, як народний депутат України нині працюю пліч-о-пліч із жителями 202 виборчого округу та докладаю всі зусилля, щоб підтримати армію, забезпечити роботу територіальної оборони й підкріпити волонтерські центри. Я дякую всім буковинцям, які рішуче вступили у боротьбу з ворогом на різних рівнях. Найвідважніші чоловіки поповнюють лави ЗСУ. Волонтери у селах та громадах забезпечують збір продовольства, коштів для війська та постраждалих людей. Окремі загони ТрО наглядно пильнують за порядком та виявленням ДРУ. Чи не кожна родина прихистила у своєму домі або ж долучилася до облаштування житла для переселенців зі сходу країни. Заробітчани невтомно пакують гуманітарну допомогу. А чоловіки повертаються на рідну землю із заробітків, щоб поповнити лави ЗСУ. Підлітки долучаються до плетіння маскувальних сіток, бабусі в’яжуть шерстяні носки для солдатів, а дідусі не шкодують пенсії для потреб армії.
 
Що вдалося зробити мені за цей час:
 
- закупити та передати на передову бронежилети, рюкзаки, тактичні фонарики, тепловізори, аптечки. Робота в цьому напрямку продовжується;
- закупити паливо підрозділам тероборони та волонтерським центрам для Кіцманського, Сторожинецького, Вижницького й колишнього Путильського районів;
- виготовити та доставити на три оборонні точки залізні протитанкові та протиавтомобільні «їжаки»;
- виготовити й доставити до гарячих бойових точок «коктейлі Молотова»;
- цього тижня закуплено та доставлено до Путильського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військомату) продукти (рибні та м’ясні консерви, кава, чай, фасовані солодощі, вода, супи швидкого приготування, згущене молоко та інше), засоби гігієни (мило, бритви, серветки), теплі шкарпетки, медикаменти (перев’язувальні матеріали, протизастудні, протибольові, заспокійливі, кровоспинні та препарати для ШКТ);
- волонтерським центрам (у Путилі, Вижниці, Кіцмані) перераховано кошти для тих чи інших потреб;
- про інші важливі ініціативи я зможу розповісти у мирний час та після нашої перемоги.
 
Вольові, мужні й мудрі жителі Буковини! Я дякую кожному з вас за підтримку армії та віру в Президента України Володимира Зеленського, який є Верховним Головнокомандувачем ЗСУ та прикладом незламної віри у майбутнє нашої держави. Спасибі за ваші добрі серця і цілодобову роботу в тилу. Сьогодні ми всі, як єдина і дружня сім’я. Ми й надалі маємо бути сильними, ні в якому разі не втрачати оптимізм і світлу віру в те, що добро обов’язково переможе імперію зла. І свій переможний світанок ми подаруємо нашим діткам – збудуємо для них ще міцнішу Україну! Господь нам у цьому допоможе! Слава Україні та її хоробрим синам і донькам!

 

 Сьогодні в Києві прийняли два десятки законів. Коротко про основні з них.

7168 – воєнний стан в Україні продовжується до 25 квітня 2022 року. Дуже сподіваюся, що після цієї дати продовження не буде.
7137д – стимулювання бізнесу під час війни. Зокрема ми скасували оподаткування пального та запровадили пільговий режим підприємцям.
7133 – гарантували вчителям, що під час воєнного стану їх не звільнятимуть з роботи. Зарплата, звісно ж, буде виплачуватися. Крім того, для безпечної організації освітнього процесу частково передали повноваження Міністерства освіти до військово-цивільних адміністрацій.
7167 – збільшили на 67 млрд грн видатки на армію
7151 – визнали добровольців тероборони ветеранами війни
7157 – розширили дію закону «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» на ті землі, які російські війська тимчасово окупували під час нинішньої війни.
7038д – збільшили ренту на видобуток газу на час воєнного стану та надзвичайного стану
 
Інші проголосовані законопроєкти стосуються судової системи, кібербезпеки, захисту інформації, поліції, прикордонної служби, військових капеланів.

 

ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS????????
 
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі
1