Парламентарка з Чернівців Олена Лис сфотографувалася з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

Парламентарка з Чернівців Олена Лис сфотографувалася з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

03.01.2023, 10:25
Народна депутатка України, голова Чернівецької обласної організації політичної партії “Слуга Народу” Олена Лис сфотографувалася у парламенті з Головнокомандувач ЗС України генералом Валерієм Залужним.
 
"З подякою за те, що нас бороните! - підписала парламентарка з Чернівців своє фото. - Слава ЗСУ! Слава нашим захисникам і захисницям! Слава Україні!????????"
 
Знімок було зроблено  у приміщенні Верховної Ради України 28 грудня 2022 року, де Президент України Володимир Зеленський виступив зі щорічним зверенням до парламенту.  
 
Користувачі соцмереж по різному відреагували на допис. Більшість привітали парламентарку, однак знайшлися такі, які скептично поставилися до нього. 
 
Зокрема, Василий Олексюк написав про таке: "Дуже класно. Але поки я воював мій магазин на Дубінському базарі виявився власністю депутата міської ради, які і всі остальні. А ви фотки і далі викладайте. В Чернівцях все ок".
 
 
 
 


Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1