'Обсяги і масштаби, які не порівняти з державними': Іван Мунтян з Чернівців доповів Юлії Тимошенко, як тихо і без піару допомагає в захисті нашої землі і людям

"Обсяги і масштаби, які не порівняти з державними": Іван Мунтян з Чернівців доповів Юлії Тимошенко, як тихо і без піару допомагає в захисті нашої землі і людям

28.12.2022, 11:05

Під завісу року, що минає, відбулася підсумкова нарада з лідером партії ВО «Батьківщина» Юлією Володимирівною Тимошенко.

Про це повідомив Іван Мунтян. 

Підсумували, що робила «Батьківщина» в захисті нашої землі і в допомозі людям: від наших захисників та їхніх родин, дітей – і до переселенців.
 
Підрахували, скільки допомоги відправлено на передову: амуніції, транспорту, техніки, скільки продуктів і гуманітарних вантажів отримали від нас мешканці деокупованих територій, скільки родин і дітей прийняли, нагодували, обігріли і розселили силами наших партійців у відносно безпечних регіонах… Це цифри, які підтверджуються документально, на кожен вантаж є відповідний акт прийому-передачі. Це гроші і гуманітарка, одяг і взуття, предмети побуту і продукти харчування... Це обсяги і масштаби, які багато в чому не порівняти навіть із структурами державного рівня.
 
Водночас, ми робимо цю роботу тихо. Так, ми її фіксуємо, робимо внутрішній звіт. Але це точно не те, на чому треба піаритися.
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

1