Носив коханій портфель зі школи, дарував їй конвалії, а вона чесно і терпляче чекала на нього два роки повернення з армії

Носив коханій портфель зі школи, дарував їй конвалії, а вона чесно і терпляче чекала на нього два роки повернення з армії

15.05.2022, 15:43

Сьогодні, 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

Життя цього подружжя глибочан Оксани та Володимира Дудки разом уже 40 років, але оповите романтикою, якою не часто, мабуть, зустрінеш і в піснях. Сумлінний і скромний Володька носив зі школи Оксанці портфелик. А від так щороку на весні дарував дівчинці букетик свіжих конвалій. Вона ж довго придивлялась до хлопця, міркувала щось собі, але коли його забрали на службу в армію, два роки – з дня на день терпляче і чесно чекала повернення Володі додому. Словом, хоч пиши класичний роман.

Можливо, він колись буде написаний, та такої міцної сім’ї, де батько з матір’ю виростили ще двох прекрасних синів, до яких тепер додались четверо онуків, як кажуть, ще треба пошукати. Власне, не тільки у Глибоці.

І тут, гадаю, цілком доречним буде навести і дуже влучний вислів, що свого часу народився в народі: міцна сім’я – міцна держава. Тож, навіки хай славна буде Україна, де є такі сім’ї.

 Василь Гейніш.

P.S  Ще один штрих. Володимир Дудка вже понад 40 літ радує всіх своєю творчістю музиканта (грає на гітарі та співає)  на численних забавах.

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
 
1