Рибак запитав Фищука про мостовий перехід через Черемош і опалення Коритненського дитсадка

Рибак запитав Фищука про мостовий перехід через Черемош і опалення Коритненського дитсадка

10.11.2017, 15:10

Народний депутат України, голова ЧОО ПП БПП-Солідарність Іван Рибак оголосив два парламентських запити до керівника виконавчої влади в краї. 

- Щойно на засіданні Верховної Ради були зачитані мої депутатські запити. Перший щодо виділення фінансування для будівництва мостового переходу через річку Черемош між смт Кути Косівського району Івано-Франківської області та міста Вижниця Вижницького району Чернівецької області, який адресований головам Чернівецької ОДА та Івано – Франківської ОДА. По цьому питанню до мене як до народного депутата звернулися керівники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. Пішохідний мостовий перехід був зруйнований в 2008 році через різке підняття води в річці Черемош під час повені. Сьогодні його відсутність значно ускладнює пересування місцевих жителів, адже вони змушені ходити автотранспортним мостом, долаючи додаткову відстань у 3-5 км. 

Про це Іван Рибак написав на своїй сторінці у ФБ

- У другому депутатському запиті я привернув увагу голови Чернівецької ОДА та голови Вижницької РДА щодо необхідності забезпечення належним опаленням Коритненського дошкільного навчального закладу. Мова йде про відповідні ремонтні роботи по теплотрасі, завдяки якій забезпечується опалення у навчальному закладі. Через критичний стан системи опалення, вихованці часто хворіють. Тому потрібно терміново вжити відповідних заходів, адже попереду осінньо – зимовий період, а не проведення робіт щодо забезпечення належного функціонування теплотраси загрожує серйозними проблемами з опаленням ДНЗ. Цього допустити не можна, адже мова йде про здоров’я дітей.

- Сподіваюся на розуміння та швидку реакцію обласних та районних керівників задля покращення умов життя мешканців Вижниччини та Косівщини, - підсумував Іван Рибак

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенку повернули право швидше звільняти голів ОДА й РДА

Світлина від Ivan Rybak.

 

Світлина від Ivan Rybak.

Світлина від Ivan Rybak.

1