Проти Сєхова розгорнули брудну кампанію, 'Рідне місто' готує зрив виборів секретаря Чернівецької міської ради (+ВІДЕО)

Проти Сєхова розгорнули брудну кампанію, "Рідне місто" готує зрив виборів секретаря Чернівецької міської ради (+ВІДЕО)

11.01.2016, 20:45

Як ми повідомляли нещодавно, фракція «Солідарність» висунула депутата Володимира Сєхова кандидатом на посаду секретаря Чернівецької міської ради. Партія "Рідне місто" запустила інформаційну кампанію проти кандидата на посаду секретаря Чернівецької міськради Володимира Сєхова, метою якої є зрив голосування.

Про це у понеділок на брифінгу заявив міський голова Олексій Каспрук.

"Щодо обрання секретаря міськради прогноз тут простий, думаю, що всі його бачать. Кандидатуру Володимира Сєхова висунула фракція "Солідарність". Фракція "Батьківщина" обіцяла її підтримати. 

Наразі Володимир Сєхов активно спілкується із представниками фракцій міської ради, заручається голосами на свою підтримку, відповідає на запитання.

«Стартувала інформаційна компанія проти кандидата на посаду секретаря у деяких інтернет-ЗМІ, де починають людину обливати брудом», - розповів голова міськради Олексій Каспрук. Мер зауважив, що фракція «Рідне місто» має на меті зірвати голосування за секретаря міськради, яке пройде у вівторок, 12 січня. «Тому будь-якими способами вони зараз намагаються переконати депутатів із різних фракцій: не брати участь у голосуванні, не приходити та інше», - пояснив О. Каспрук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Сєхов: «Добре усвідомлюю, що одностайна підтримка моєї кандидатури колегами по фракції – це аванс довіри, який зобов’язаний виправдати»

Намагаються переконати, що це кандидатура мера. Це не кандидатура міського голови. Це кандидатура фракції "Солідарність". Повторюся, фракція "Батьківщина"відмовилася, сказала, що підтримує "Солідарність". У фракції "Солідарність"першим кандидатом була Наталія Якимчук. Вона відмовилася. Тому я запропонував фракції знайти якусь іншу кандидатуру", - сказав мер.

У разі, якщо депутати не зможуть обрати секретаря, то міська рада зможе працювати  без нього.

«Я буду проводити консультації, шукати іншу кандидатуру, можливо, спробуємо  запропонувати когось із менших фракцій,  «Свободи" чи  «Народного контролю», «Самопомочі», - сказав Олексій Каспрук.

«Не обрання секретаря, не обрання виконавчого комітету, не обрання заступників абсолютно не означає, що міська рада може бути розпущеною», - додав він. Міська рада три роки жила без міського голови і ще три зможе без секретаря, - О Каспрук.

Джерело: chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (2)

Олексію Павловичу!

Такий "хитрий" голова міста Дніпропетровська теж так думав.

Чим це закінчилось ви знаєте. І це ще не вечір.

Не робіть проблем там де їх немає.

avatar

Чернівчанин

11 січня 2016 18:54

В мене запитання до Каспрука: А брудна кампанія проти Сєхова це опубліковані скріни з соцмереж самого Сєхова? В чому бруд? В його постах? То може потрібно у нього запитати чому він так брудно пише?

avatar

Микола

11 січня 2016 21:02