Не вір очам своїм: хто бреше Семенченко чи Цуркан?

Не вір очам своїм: хто бреше Семенченко чи Цуркан?

28.08.2015, 00:59

«Самопомочі» там не було, — відповів на питання "Часу" координатор «Самопомочі» у Чернівецькій області Ярослав Цуркан про те, який стосунок мала партія до пікетування Чернівецької ОДА.  А присутність на заході народного депутата України від "Самопомочі" Семена Семенченка вияв простої людської цікавості: "перевірити, чи дійсно є проблема в лісі, та довідатися, як її вирішувати". 

Словом, я не я і хата не моя!

У дописі також стверджується, що "у ЗМІ України розповсюдили інформацію про тітушок, котрі будуть розганяти мирну акцію борців за ліси і ріки. Тільки ось не сказали, з якого боку будуть тітушки, — з боку влади, чи з боку пікетуючих". 

Так ніби не сам Семен Семенченко на особистій сторінці у ФБ першим запустив інформацію про можливе використання тітушок. Анонс, який за кілька днів до заходу поширив голова ГО «Патріотична громада Буковини» Ігор Жижиян,  на якого потім послався нардеп від "Самопомочі", жодних згадок про тітушок не містив.  Так що згадка про них цілковита заслуга Семена Семенченка. Власне, саме на нього посилалися ЗМІ, згадуючи про тітушок. Ось що, наприклад, писав сайт molbuk.ua: "До мирної акції-"попередження" долучився і народний депутат від "Самопомочі" Семен Семенченко. Щоправда, "тітушок", про які днями заявляв Семенченко, на пікеті наразі немає".  

То хто зараз бреше Семенченко чи Цуркан?

Чи правду написала журналістка Надія Вірна в репортажі з Чернівців для «Громадського радіо», про те що "«Самопоміч» наразі не має офіційно представлених місцевих осередків в Чернівецькій області"?   

І права рука там не знає, що робить ліва. Чи може  хтось перед виборами просто заводить рака за камінь, знову шиючи всіх у дурні?   

А політчній силі, що позиціонує себе чесною і новою, протиставляючи непрофесійній і корумпованій владі, залишається нагадати дружню пораду Шелленберга Штірліцу. Пригадуєте? "Маленька брехня породжує велику недовіру"

Ввважайте перша маленька брехня уже прозвучала! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Семена Семенченка з "Самопомочі" Буковина вже не друге Мукачево, а лише мила провінція?

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

  Судячи з того хто намагається пропхатися до міської ради по списках Самопомічі, Семенченко втрачає довіру.

avatar

Bogdan Shelenko

28 серпня 2015 08:52

так так все вірно

судячи з того що пили контрабас пани в панских гуральнях .всякі гуски попали добре

бо в списки не взяли керувать не дали. навть сама вірна кулявлобна надєжда недопомогла своїми писулькими)))))))))

клоуни!

avatar

богдану

28 серпня 2015 09:19