'Не віддавати частину ласих парковок у руки приватника-монополіста, як у Чернівцях': франківчан застерегли від чернівецького досвіду організації паркування

"Не віддавати частину ласих парковок у руки приватника-монополіста, як у Чернівцях": франківчан застерегли від чернівецького досвіду організації паркування

14.05.2022, 08:54
До чернівецьких комунальників приїжджали колеги з  з Івано-Франківська, щоб вивчити досвід в організації паркування.
 
Як повідомили в Департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР, найбільше їх зацікавила наша автоматизована система контролю та оплати за паркування.    
 
Водночас самі чернівчани мають застереження до організації паркування у власному місті. Зокрема, як написав у коментарі під повідомленням про приїзд франківчан Oleg Fusty, "Головне , щоб вони не віддали частину парковок у приватні руки , як в Чернівцях. Бо то є взагалі сюр якийсь… Нехай не допускають нашої помилки і всі парковки з приватних рук забирають, а не як у нас дуже ласі шматки в приватника-монополіста"
 
Не задоволена тим, як організовано справу із паркуванням на вулиці Івана Франка Мирослава Самокіщук, "Звертаюся до Вас з наполегливим проханням переглянути позицію відносно оплати в розмірі 20 грн. за годину, по вулиці Івана Франка, враховуючи факт того , що є власником житла по даній вулиці та власником авто. От і оплата виходить близько 5 тис. Грн, щоб авто було запаковане наголошую на тротуарі біля під'їзду. Поки бачу варіант залишати власне авто біля нашої Міської Ради, там здається безкоштовно. Одразу скажу: дворика у нас не має, поблизу залишити авто не має де. Навряд чи місту Івано Франківськ варто приймати такий " мега прогресивний", " обдуманий для власних місцян", рівень методів оплати паркування. До того як приймати такі рішення варто було подумати, що робити тим, хто проживає в місті та є власником авто, і де таким людям залишати авто...."
 
Нагадаємо, у Чернівцях є приватні та комунальні стоянки. Комунальних майданчиків для паркування в місті налічується 13, на них встановлені паркомати й там немає спеціальних працівників. Чоловіки, які носять яскраві жилети й називають себе «паркувальниками» - це працівники приватних фірм, що утримують паркувальні майданчики.

 



 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

1