Наталія Якимчук про вибори у Чернівцях: 'Цинічний підкуп виборців, грубе втручання у хід виборчого процесу, порушення усіх можливих законодавчих і моральних норм з боку кандидатів у депутати від певних політичних сил'

Наталія Якимчук про вибори у Чернівцях: "Цинічний підкуп виборців, грубе втручання у хід виборчого процесу, порушення усіх можливих законодавчих і моральних норм з боку кандидатів у депутати від певних політичних сил"

04.11.2015, 17:48

Шановні чернівчани!

Дозвольте за крок до оголошення офіційних результатів місцевих виборів висловити вдячність вам за те, що зреалізували своє виборче право і у день голосування прийшли на виборчі дільниці. Усім, хто не втратили віру, що від кожного з нас залежить майбутнє.

Особлива вдячність тим, хто віддав свій голос на підтримку Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та її представників;

тим, хто допомагав доносити наші програмні засади до виборців;
тим, хто долучилися до виборчого процесу як спостерігачі, члени дільничних та територіальних виборчих комісій;
усім, хто забезпечував проходження виборчого процесу в рамках закону, з додержанням демократичних принципів його проведення.

Горді, що серед політичних партій, яким у найближчі роки доручено представляти інтереси громади у Чернівецькій міській раді, буде Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність», яка виборола дев’ять мандатів. 

І це незважаючи на цинічний підкуп виборців, грубе втручання у хід виборчого процесу, порушення усіх можливих законодавчих і моральних норм з боку кандидатів у депутати від певних політичних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Блок Петра Порошенка"Солідарність", "Батьківщина", "Свобода", "Народний контроль", "Самопоміч" засудили дії "Рідного міста"

Жоден кандидат від БПП "Солідарність" у Чернівцях не пройшов до облради

Завдяки вашій підтримці,шановні чернівчани, депутати від нашої політичної сили сформують повноцінну фракцію у міській раді й наполегливо працюватимуть на благо міста та кожного чернівчанина.

На вибори команда від Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» йшла зі спільною передвиборною програмою, в якій відтворено сподівання громади та наміри нашої політичної сили з розвитку міста, формування комфортних умов проживання в ньому, безпеки і достатку.

Впевнені, що більшість із запланованого вдасться реалізувати. 
На це вистачить твердості у намірах і бажання працювати у взаємодії з кожним з небайдужих мешканців Чернівців. Для цього завжди будуть відчинені двері нашої громадської приймальні, яка розташована за адресою: м. Чернівці, вул. Шевченка 28, офіс 108.

Нашими базовими цінностями були і залишаються – гідність, патріотизм, відповідальність, народовладдя, справедливість.

Нехай Бог допоможе нам у всіх наших починаннях, бо все решта залежить від нас самих, нашої мудрості, впевненості у своїх силах, професійності, працездатності. 

Разом ми зробимо Чернівці успішним і процвітаючим містом. 

Долучайтеся до творення майбутнього з чистими помислами й добрими справами.

З повагою, 
Наталія Якимчук – голова Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»

1


КОМЕНТАРІ (2)

А як стосовно підтримки Каспрука? Мовчок?

avatar

Кирило

04 листопада 2015 19:05

     Н. Якимчук дважды ловили (и документально фиксировали!) на непрямом подкупе избирателей, использовании административного ресурса (выступление перед педколлективом по приказу директоров школ!) и неоплата за аренду помещения (актовых залов в тех же школах)!!! 

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 

 095-474-37-54                 [email protected] 

avatar

Геннадий Геков

07 листопада 2015 20:59