'Народний Фронт' домігся покарання газових монополістів за незаконні донарахування у платіжках

"Народний Фронт" домігся покарання газових монополістів за незаконні донарахування у платіжках

03.04.2019, 11:45

Народний депутат України Максим Бурбак заявив про послідовний захист  інтересів громадян в нерівній боротьбі з газовими монополістами. 

- "Бідні" облгази фірташа скаржаться, що держава стягує з них непомірні штрафи за газові афери. Як на мене, штаф це дуже лояльна форма покарання. А зважаючи на те, що липові платіжки отримували і сплачували люди з останіх своїх грошей - керівників таких облгазів треба було б притягнути до відповідальності. "Народний Фронт" домігся покарання газових монополістів за незаконні донарахування у платіжках. Ми послідовно відстоювали і надалі будемо відстоювати інтереси наших громадян в нерівній боротьбі з газовими монополістами. Тепер контроль нашої фракції за діяльністю облгазів буде в тричі прискіпливішим. Обіцяю, - сказав Максим Бурбак. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак вимагає від газових аферистів Фірташа з «Чернівцігазу» не клеїти дурня, а повернути людям видурені гроші

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Пане Бурбак, ну і для чого собі і це приписувати? Це заслуга дуже багатьох і далеко-далеко не ваша. Скоро ви договоритесь, що "сонце без народного фронту не встає"... Схаменіться!!

avatar

Дьордій

03 квітня 2019 13:31