Нардеп Бурбак запросив Оксану Продан особисто долучитися до боротьби з монополією ПАТ 'Чернівцігаз'

Нардеп Бурбак запросив Оксану Продан особисто долучитися до боротьби з монополією ПАТ "Чернівцігаз"

06.03.2015, 15:51

Народні депутати Максим Бурбак і Микола Федорук звернулися до голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації Б.А. Філатова з пропозицією залучити їх до розгляду питання законності приватизації ПАТ "Чернівцігаз" та ПАТ "Чернівціобленерго".  

- Наступний етап боротьби з енергетичними монополістами, та, зокрема, їх підприємствами на Буковині - "Чернівцігаз" та "Чернівціобленерго". Впевнений, у цьому скликанні робота спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації буде продуктивною. Звернувся до Голови комісії Бориса Філатова додатково залучати до роботи нардепів від Буковини, - прокоментував ініціативу народний депутат України Максим Барбак. - Запрошую Оксану Продан особисто взяти участь у боротьбі з монополією "Чернівцігаз" (підприємство афільоване з олігархом Фірташем ) на постачання газу через мережі, які збудували буковинці за свої власні кошти. Разом до перемоги !!!

Раніше ми повідомляли:

Бурбак: Треба навести порядок з розподільчими мережами, які люди за свої власні кошти збудували, а використовує "Чернівцігаз"

"Чернівцігаз" ще в січні зобов'язали розділити доставку і торгівлю газом, або що несуть нові правила для ринку газу

ГАЗОВИЙ ВИХЛОП

ГАЗАНЕМО?! Або кому дістануться оплачені з кишені громадян газові труби? 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Шановні депутати!

Якось негарно виходить. На вас будуть мати обіду інші ПРИРОДНІ монополісти такі як обленерго, водоканал, залізничні підприємства, аеропорт це ті які належать до сфери послуг. Але є ще і інші державні монополісти більшість яких немає в жодній країні світу яких і перелічити неможливо - це різні інспекції, силові структури та ін. А відносно облгазу.

Панове депутати!

Ви свідомо збуруєте населення проти ПРИРОДНЬОГО монополіста ПАТ "Чернівціоблгаз" замість того щоб використати своє становище та подати на розгляд Верховної ради законопроект, який врегулює існуючу проблему газопроводів які побудовані за кошти громад та громадян не тільки у Чернівецькій області, а у всій державі. Питання яке ви підняли лежить у площині безпечної експлуатації побудованих газопроводів та покупця газу на межі балансового розмежування власників цих обєктів. Вирішіть це питання, а решту вирішать без вас субєкти господарювання.

І ще запитання до панів депутатів.

Ви що задумали зробити перерозподіл власності?

Якщо так, то як ви будете залучати інвесторів?

Чи може ви будете створювати робочі місця для жителів Буковини?

Дуже хочеться прочитати відповіь шановних депутатів на такому файному бланку.

avatar

Чернівчанин

06 березня 2015 21:24

всі прекрасно знають що продани Вася та Оксанка слуги Фірташа.кулявлобний бурбачара лиш піар-понти закидає 

avatar

гєна

07 березня 2015 10:04