«Найспортивніший» кандидат від 202 округу Іван Тичина святкував День молоді в колі спортсменів на Вижниччині

«Найспортивніший» кандидат від 202 округу Іван Тичина святкував День молоді в колі спортсменів на Вижниччині

30.06.2019, 17:16

Кандидат у народні депутати України Іван Тичина вважає, що відпочинок навіть на свята і вихідні має бути активним. Саме тому День молоді офіцер поліції  святкував  в колі спортсменів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сторожинеччині кандидат у народні депутати Іван Тичина розмовляв із жителями про доцільність змін у Конституції України

- День молоді - свято для всіх! - переконаний Іван Тиичина. - Допоки маєш молодечий запал та молодість у серці - ти молодий!! І в 40, і в 50, і в 60!!! 

- Прийняв запрошення громади с.Іспас та депутатів Вижницької райради - взяв участь у святкуванні Дня молоді в с.Іспас Вижницького району. 

- Тим паче, що свято вийшло спортивне!  

- А спорт, як ви знаєте - мій надпріорітет!!

Після проведення першості з волейболу, футболу та силового перетягування пожежного авто, «найспортивніший» кандидат від 202 округу Іван Тичина нагородив призерів! 

- Вийшло драйвово!!! Іспас, Майдан, Карапчів, Берегомет - дякую за гарний день!!! - написав Іван Тичина на своїй сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перемагати! Стояти за побратима! Ніколи не опускати руки!" Офіцер поліції Іван Тичина, який бере участь у виборах, показав, як тренується у спортзалі

Офіцер поліції Іван Тичина, який щодня протистоїть корупціонерам усіх гатунків і мастей, йде у парламент, щоб змінити систему

 Ð¡Ð²Ñ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

СвÑ?Ñ?лина вÑ?д BukNews.

1