На Буковину почергово завітали колишня перша леді Катерина Ющенко і переможниця Євробачення Руслана Лижичко

На Буковину почергово завітали колишня перша леді Катерина Ющенко і переможниця Євробачення Руслана Лижичко

14.05.2022, 20:05

Цього тижня Чернівецьку область відвідали кілька зіркових туристів. 

Попервах на Буковину завітала колишня перша леді країни Катерина Ющенко. 

Відтак переможниця Євробачення співачка Руслана Лижичко.

Приїздом американської дружини Віктора Ющенка опікувався заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк. За його словами, пані Катерина приїхала до Чернівців спільно з подружжям містера Dell Loy Hansen - американського бізнесмена, філантропа, засновника й CEO The Wasatch Group. Гості нібито прибули з важливими гуманітарними ініціативами та практичною допомогою, хоча в чому саме вона полягала посадовець органу місцевого самоврядування не повідомив. Хібо що тільки злегка натякнув: "Дає те, що бракує, що відняли, у чому є потреба".

Натомість Руслану Лижичко приймав голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко. Згідно з повідомленням пресслужби облради, відома виконавиця поцікавилася про роботу обласної ради в нинішніх умовах та запропонувала своє сприяння. Відтак вони обговорили напрямки, за якими можуть об’єднати зусилля.

“Руслана Лижичко - гордість України. І для нас дуже важливою є її активна українська позиція, увага та небайдужість до роботи самоврядування в умовах війни”, - зазначив Олексій Бойко.

 



 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

1