Митрополит УПЦ МП Лонгин, який порушив заборону на проведення хресних ходів на Буковині, звинуватив поліцію у подвійних стандартах (ВІДЕО)

Митрополит УПЦ МП Лонгин, який порушив заборону на проведення хресних ходів на Буковині, звинуватив поліцію у подвійних стандартах (ВІДЕО)

28.09.2022, 20:21

Нагадаємо, 24 вересня, на Буковині із села Магала віряни УПЦ почали хресну ходу. Зробили це попри заборони Чернівецької ОВА проводити хресні ходи.

"На організатора скандальної хресної ходи УПЦ МП отця Жара, правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 185-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення порядку організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій). Санкція статті передбачає попередження або накладання штрафу від десяти (170 гривень) до 25 (425 гривень) неоподаткованих мінімумів", - пояснили у відділі комунікацій поліції Чернівецької поліції.

У свою чергу #Митрополит_Лонгин не погодився з такими діями правоохоронців: "Коли кувалдами розбивали двері церкви для вас не було закону (Закон України "Про правовий режим воєнного стану" ст. 8 пункт 8. - прим. ред.)... коли захоплювали храм в Михальчі не було цього закону... а коли люди МОЛЯТЬСЯ ЗА МИР в Україні, тоді закон порушується" - митрополит Лонгин запитує поліцію про подвійні стандарти в Законі України "Про правовий режим воєнного стану" ст. 8 пункт 8.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про хресні ходи та щирість віри, або людині, що щиро вірить у Бога, не потрібно посередництво священика, особливо якщо він є агентом сусідньої держави - думка

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1