Михайло Сеничак відповів на критику народних депутатів з групи 'Депутатський контроль'

Михайло Сеничак відповів на критику народних депутатів з групи "Депутатський контроль"

02.05.2015, 16:41

Буковинським податківцям області дісталося «на горіхи» за… горіхи. 30 квітня начальник Головного управління ДФС у Чернівецькій області Михайло Сеничак виступив перед місцевими ЗМІ стосовно засідання  міжфракційного депутатського об'єднання  Верховної Ради України «Депутатський контроль», де було обговорено проблемні питання корупції. Про це повідомляє http://chv.tv.

Як відмітив Михайло Сеничак, незалежно від того, хто із народних обранців приїхає, чи не приїхає до Чернівців,  фіскальна служба області буде детально слідкувати та протидіяти корупції.  «Для мене аргумент наприклад те, що у зв'язку зі змінами у законодавстві 7 наших працівників - керівників структурних підрозділів, вибираючи між пенсією військового або заробітною платою у так званій корупційній установі вибрали пенсію», - ділиться він.
 
Михайло Сеничак просить буковинську громаду ділитися із інформацією про тих людей, які займаються корупцію. Крім того,  посадовець закликає усіх керівників Чернівецької області звітувати про свою роботу.

Нагадаємо, в середу, 29 квітня, на Буковину завітали народні депутати з групи "Депутатський контроль". Під час круглого столу за участі керівників митниці, правоохоронних органів, податкової, прикордонників, представників громадських організацій обговорили важливі та болючі питання запобігання та протидії корупційним правопорушенням в прикордонній області. Серед них факти контрабанди цигарок, вивозу лісу, заяви про перенаправлення контрабанди з Одеси до Чернівців.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податківці отримали 3,5 млн.євро на пункт пропуску на Буковині, але нічого не зробили (+коментар Максима Бурбака)

1