Майдан вимагає від Мунтяна негайно вигнати Маніліча

Майдан вимагає від Мунтяна негайно вигнати Маніліча

24.12.2015, 20:46

Чернівецьке обласне об’єднання МАЙДАН

58010, м. Чернівці, вул. Грушевського,1, каб.132, тел. 0663927028, 0508831777

Вих. № 32/15
23.12.2015р.

Голові Чернівецької обласної ради п.Мунтяну І.М.
Головам фракцій політичних партій у Чернівецькій обласній раді VII скликання

ЗВЕРНЕННЯ

Ми, члени ради Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» наполегливо вимагаємо від Вас, пане голово, негайного скасування розпорядження попереднього голови обласної ради п.Гайнічеру М.І. щодо переведення п.Маніліча В.М. з посади заступника голови Чернівецької обласної ради на посаду начальника управління з питань забезпечення повноважень щодо управління об’єктами спільної власності виконавчого апарату Чернівецької обласної ради.

Постановою Шевченківського районного суду м. Чернівці від 5 грудня 2014р. у справі №727/5186/14-п в провадженні №3/727/1551/14, а також рішенням апеляційного суду Чернівецької області Маніліч В.М. визнаний винним, перебуваючи на посаді заступника голови Чернівецької обласної ради, у вчиненні правопорушення, передбаченого ст.172-7 ч.1 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення».

Депутати Чернівецької обласної ради попереднього VI скликання на чолі з його головою Гайнічеру М.І., які були переважно обраними від партії регіонів та їх сателітів, фактичного протягом тривалого часу саботували звільнення Маніліча В.М. з керівної посади. Більше того, напередодні закінчення депутатських повноважень голова обласної ради Гайнічеру М.І. з порушенням нормативно-правового законодавства переводить Маніліча В.М. на посаду у структуру апарату обласної ради, пов’язаної з майном спільної комунальної власності (на момент призначення в апарат сесія обласної ради не звільнила Маніліча В.М. з посади заступника голови обласної ради).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак сподівається, що Мунтян вижене Маніліча

Сподіваємося, Іване Миколайовичу, що ви, як учасник Майдану і Революції Гідності без вагань впродовж місяця виженете корупціонерів з апарату Чернівецької обласної ради та запровадите віднині відкриті прозорі конкурси на всі керівні посади у виконавчому апараті ради.

Одночасно ми звертаємось до депутатських фракцій у обласній раді політичних партій БПП«Солідарність», ВО«Батьківщина», Аграрної партії, Об’єднання «Самопоміч», ВО«Свобода», Радикальної партії О.Ляшка, УКРОПу, Громадського руху «Народний контроль» підтримати наше звернення і теж зажадати негайного скасування розпорядження про призначення Маніліча В.М. та звільнення, визнаного судом корупціонера, із займаної посади.

У випадку зволікання із вирішенням антикорупційних питань у структурах обласної влади залишаємо за собою право громадського впливу.

Прийнято Радою Чернівецького обласного об’єднання «Майдан» 23.12.2015р.

За дорученням Ради
голова виконкому Юрій Скорейко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посада Маніліча – це домовленість з «Нашим краєм», що вони будуть голосувати як треба, - Бурбак

1


КОМЕНТАРІ (3)

Загарлися хлопчики регіональні скоти. Трішки забули коли у зал приходили хлопці в комуфляжах і попереджали що буде горіти сорбона квінто ... то сиділи тихо як миші а тепер піря розправили вже... то просто знову треба шукати майстерню на двері в історичному центрі і валити знову ті що зробив бурбак в ода. Реформатори срані. всіх гнид повлаштовували знову і в області і в місті

avatar

Дмитро Пожарський.

24 грудня 2015 19:02

avatar

Myhajlo Tokarjuk

24 грудня 2015 20:59

До уваги читачів. Зверніть погляд на фото, засвідчено момент виступу корупціонера маніліча в апеляційному суді Чернівецької області.

avatar

Юрій

25 грудня 2015 10:37