Клічук похвалився важливою зустріччю з впливовими людьми в Дюссельдорфі

Клічук похвалився важливою зустріччю з впливовими людьми в Дюссельдорфі

10.03.2023, 17:54

У рамках офіційного візиту делегації Чернівецької міської ради до міста Дюссельдорфа (ФРН) Чернівецький міський голова Роман Клічук повідомив про важливу "зустріч з впливовими людьми в Дюссельдорфі".

За словами мера Чернівців, на зустрічі були присутні консули України та США, ректори двох університетів, які вже мають партнерські угоди з ЧНУ, а також директори декількох потужних компаній.

- Радий знайомству з Armin Papperger, керівником концерну, який є найбільшим виробником зброї в світі — понад 140 заводів. Компанія веде переговори про будівництво танкового заводу в Україні. Українцям він відомий як виробник танків Leopard, які є на озброєнні ЗСУ, - розповів Роман Клічук. - Приємно здивувала його особиста позиція до подій в Україні та бажання допомогти нам в нашій запеклій боротьбі. Побажав йому якнайшвидшого відкриття заводу в Україні!
 
Клічук також повідомив, що для Чернівців та для нього особисто Дюссельдорф не просто місто побратим — це наш вірний друг та партнер.
 
- Мав нагоду особисто подякувати обербургомістру др. Стефану Келлеру, муніципалітету та усій громаді Дюссельдорфа за співпрацю та допомогу, яка з кожним днем стає сильнішою, - розповів Чернівецький міський голова. - Ми відчуваємо вашу підтримку. Ви прийняли та прихистили 8 тисяч українських біженців. Надаєте нам гуманітарну допомогу, комунальну техніку, обладнання. Ви завжди солідарні з нами в боротьбі за українську незалежність.
 
- Для мене честь залишити пам’ятні записи у золотій книзі міста та висловити свою подяку всім депутатам та бургомістру за їхню невпинну допомогу. Ми вдячні за послідовну і цінну для нас допомогу. Дякую Дюссельдорф! Слава Україні!
 
Сьогодні рівно рік, як міська рада Дюссельдорфа (Німеччина) прийняла рішення про укладання побратимських відносин з Чернівцями, - повідомив член чернівецької делегації, Директор Департаменту соціально-економічного розвитку та стратегічного планування  Сергій Бостан
 
Приємно сьогодні бути в цьому чудовому місті, в складі Чернівецької делегації на чолі з міським головою Роман Клічук, домовлятись про розвиток двосторонньої співпраці, спільні проекти розвитку, спілкуватися з нашими партнерами і друзями!
 
Вдячні за постійну підтримку і допомогу громаді Дюссельдорфа, обербургомістру Stephan Keller та його команді.
 
В Дюссельдорфі є надзвичайно велика підтримка партнерства з Чернівцями з боку громадянського суспільства, місцевого бізнесу, національних і релігійних спільнот.
 
Хочу відзначити великого друга Чернівців, який робить надзвичайно багато для двосторонніх відносин Matthias André Richter
 
Окремо також хочу відзначити великий внесок і роботу Генерального консульства України в Дюссельдорфі на чолі з Iryna Shum.
 
Дюссельдорф є потужним економічним і важливим політичним центром країни. Дуже символічно, що місто в один день одноголосним рішенням розірвали побратимські відносини з москвою і встановили з Чернівцями! Ми глибоко цінуємо дружні відносини з нашими німецькими друзями!
 
P.S. Маємо амбітні плани і проекти. Більш детально про візит і численні зустрічі дещо згодом
 
 
Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 
1