Каспрук не може вплинути на тарифи на газ, - Михайлішин (ВІДЕО)

Каспрук не може вплинути на тарифи на газ, - Михайлішин (ВІДЕО)

13.11.2015, 14:56

У свої передвиборчій агітації кандидат на посаду Чернівецького міського голову від партії «Рідне місто» Віталій Михайлішин постійно використовує тему високих тарифів на комунальні послуги, зокрема на газ. А також дорікає цим своєму опоненту - чинному мерові Олексію Каспруку. 

На фото - частина анитреклами, яку, за словами Віталія Михайлішина, він і його команда хоче донести до чернівчан. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціальна клоунада Віталія Михайлішина

Кореспондент BukNews запитав у пана Михайлішина, чи обіцяє він знизити тарифи на газ після того, як чернівчани його оберуть мером. На що кандидат відповів, що ціни на газ встановлює уряд (насправді - НКРЕ. - ред.), а не місцева влада, тож діючий міський голова не не може вплинути на такі тарифи.

Попри те, що мер не може вплинути на вартість газу та електроенергії, даний кандидат продовжує використовувати у своїй передвиборчій компанії такі заклики. І дорікати чинному мерові Олексію Каспруку за те, на що він не має жодного впливу

Також, представник «Рідного міста» зазначив, що хоче зробити 20-відсоткову знижку на комунальні послуги для чернівчан, попри те, що таку пільгу - навіть більше - компенсує  держава за допомогою субсидій.

За матерілами сайту chv.tv

1