Каспрук хоче, щоб правоохоронці розслідували заяву Клічука про розкрадання ним 80 мільйонів на ЧТУ, а Продан каже, що розкрадали роками, а він керував Чернівцями тільки 9 місяців

Каспрук хоче, щоб правоохоронці розслідували заяву Клічука про розкрадання ним 80 мільйонів на ЧТУ, а Продан каже, що розкрадали роками, а він керував Чернівцями тільки 9 місяців

05.05.2023, 13:17

Колишній Чернівецький міський голова Олексій Каспрук відреагував на заяву чинного мера Чернівців Романа Клічука, який під час останньої пресконференції повідомив про виведення із тіні щонайменше 80 мільйонів гривень.  

У попередні роки цю і навіть більші суми скеровували з міського бюджету на підтримку діяльності Чернівецького тролейбусного управління. Натомість після здійснених нинішньою владною командою реформ ці кошти залишаються у міському бюджеті, на них закуповують нові тролейбуси і автобуси. 

На уточнююче запитання журналіста BukNews, міський голова, зокрема, вказав, що раніше ці "кошти кралися". 

Тепер Каспрук хоче, щоб правоохоронці розслідували заяву Клічука про розкрадання ним 80 мільйонів на ЧТУ. Про це ексмер написа вна своїй сторінці у ФБ. 

Водночас, як повідомив  у коментарі Buknews  депутат Чернівецької міської ради Василь Продан, який кілька років тому теж виконував обов"язки керівника міста, озвучена чинним міським головою інформація, на його думку, стосується виключно Олексія Каспрука. 

"На пресконференції мер сказав, що 80 мільйонів розкрадали роками. Я ж мером був усього лише 9 місяців, менше року. Тим часом як Олексій Каспрук був мером сім років. По-моєму, якщо мер говорив, що розкрадання тривали роками, зрозуміло, про кого тут йдеться", - пояснив Василь Продан. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Величезні суми крали": Каспрук і Продан мали би відповісти, куди зникали 80 мільйонів, які щороку виділяли з бюджету міста на підтримку тролейбусного управління, - Клічук

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1