Головою Герцаївської районної ради обрано представника Опозиційного Блоку (оновлено 18.10 о 13.13)

Головою Герцаївської районної ради обрано представника Опозиційного Блоку (оновлено 18.10 о 13.13)

17.10.2017, 17:39

Про це повідомив народний депутат України Григорій Тіміш

- В Герцаївському районі, де головувати райдержадміністрацією Фищук довірив свому однопартійцю Ястремському, сьогодні райрада обрала головою опоблоківця Чуклю Віктора! Що цікаво, півтора місяця тому, керовані Ястремським псевдопатріоти Потикня та Тарновецький блокували сесію і зірвали голосування за БППшника Чоботаря Івана. Присутня на сесії дочка Ястремського від Аграрної партії теж відала свій голос за опоблоківця! Вітаю файну команду з большой победой! Bravo b?ie?i! Тепер залишаеться тільки запитатись у Фищука, чому підсунув він Президенту на голову РДА людину якому комфортніше з опоблоком чим з БПП? - написав Григорій Тіміш. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Глибоцької, Герцаївської і Новоселицької райрад виступили проти "мовної статті" Закону України "Про освіту"

Герцаївські активісти поскаржилися Саакашвілі, що колишні регіонали досі відкрито впливають на ситуацію у районі

Голова райради на Буковині відсидить 3 роки за розкрадання гравію з Прута

Герцаївська районна рада на Буковині обрала нового голову. Ним став Віктор Чукля, лідер фракції “За справедливість”, який пройшов до районної ради як лідер Опозиційного блоку.

Як повідомляє "Герца.інфо", обрання голови відбулося 17 жовтня на ХІ сесії районної ради VII скликання.

Практично стовідсоткова присутність на засіданні депутатів деяких фракцій свідчила про домовленість, яке існувало заздалегідь.

У підсумку, з 28 голосами “за” новим головою Гецаївської районної ради був обраний Віктор Чукля. Він запропонував собі у заступники представника “Батьківщини” Михайла Тімофті, але затвердження цієї кандидатури через ряд причин відклали до наступної сесії.

Нагадаємо, попередній голова Герцаївської районної ради Валентин Якобан склав свої повноваження за власним бажанням у квітні цього року. Якобан був обраний депутатом Герцаївської районної ради від Партії Петра Порошенка "Солідарність".

 

1