Голова Чернівецької ОДА хоче знати, чому правоохоронці роками  'не бачили' схеми розкрадання лісу і планує розпрощатися з Череватим

Голова Чернівецької ОДА хоче знати, чому правоохоронці роками "не бачили" схеми розкрадання лісу і планує розпрощатися з Череватим

15.08.2016, 19:48

Про це голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук повідомив сьогодні під час прес-конференції, пише BukNews.

Зокрема, на прохання журналістів, керівник виконавчої влади в області прокоментував останні гучні обшуки в буковинських лісгоспах, а також повідомлення про те, на Буковині роками діяла схема розкрадання лісу.    

За словами Фищука, він трохи здивований тим, що правоохоронці, які зараз роблять такі гучні заяви, щонайменше півтора - два роки чекали, не бачили цих схем розкрадання лісу. Голова ОДА також сказав, що за півтора року не побачив жодної завершеної справи щодо розкрадання лісу на Буковині.

- Зараз я знову чекаю результатів їхнього розслідування, - констатував Фищук. 

Водночас він повідомив, що чимало гучних звинувачень, які лунали на адресу лісівників, були упередженими і не знайшли фактичного підтвердження. Проте керівники лісової галузі в області не змогли аргументовано заперечити цю незаслужену критику. 

Тому голова Чернівецької ОДА, який відповідає в тому числі за стан справ у лісовій галузі, звернувся до Державного агентства лісових ресурсів з пропозицією замінити нинішнього т.в.о. керівника управління лісомисливського господарства в області Р.Череватого на іншу людину. 

"Якщо в роботі управління помітні недоліки, треба щось робити. Я попросив, щоб тимчасово обов`язки начальника лісового управління в Чернівецькій області передали комусь іншому. Ніяких прізвищ я не називав, нехай вони вибирають самі, кому це доручити", - заявив Фищук.

Як відомо, наразі посаду виконувача обов’язків начальника управління виконує перший заступник начальника Роман Череватий (на фото - праворуч).

1