Голлівудську актрису родом із Чернівців Мілу Куніс визнали Людиною року за підтримку України

Голлівудську актрису родом із Чернівців Мілу Куніс визнали Людиною року за підтримку України

01.12.2022, 22:11

«Путін переслідує всю країну». Міла Куніс розповіла про Україну та як зібрала $37 млн допомоги для українців.

Голлівудську акторку родом із Чернівців Мілу Куніс  визнали Людиною року за версією People за підтримку України.

В інтерв'ю американському виданню Куніс розповіла про Україну та про те, як вирішила збирати гроші, щоб допомогти рідній країні.

У розмові з виданням вона розповіла, що народилася у 1983 році в місті Чернівці, тому коли почалася повномасштабна війна Росії проти України, Куніс зрозуміла, що треба діяти. У результаті разом із чоловіком Ештоном Катчером їм вдалося зібрати для України понад 37 мільйонів доларів.

«Допомагати — навіть не просити, просто робити, має бути нашою стандартною нормою. Я часто бачила людей, які багато говорили, але мало робили. Це був один із перших випадків, коли я говорила про благодійність, тому що в даному випадку не було іншого способу досягти результату. Коли ми побачили, що Путін переслідує всю країну, ми знали, що ось-ось настане масштабна криза», — розповідає вона. 

Куніс також відповіла, чи розмовляє зі своїми дітьми про війну в Україні.

«Нашій дочці Вайатт 8 років, а нашому синові Дмитру майже 6. Дитячий мозок, яким би красивим і багатим він не був, не здатний перетравити такий обсяг інформації одразу. Тому ми даємо їм достатньо інформації, щоб зрозуміти, що відбувається у світі, але без подробиць. Чи знають вони, що ці дві країни перебувають у стані війни? Так. Чи знають вони, що безневинні люди вмирають? Так. Але ми не дивимося з ними новини. Їм не потрібні візуальні ефекти. Ми просто хочемо, щоб вони зрозуміли, що світ більший, ніж вони», — каже акторка.

 People
Фото: People

Зірка зізналася, що з батьками, як і раніше, розмовляє російською мовою, але неймовірно пишається, що вона з України.

«Ми з батьками говоримо одне з одним російською, тож наші діти виросли на цьому. Вони, звісно, пишаються тим, що вони наполовину українці. Чесно кажучи, я типова американка. Я виросла в Лос-Анджелесі. Проте я ніколи так сильно не пишалася тим, що я з України. Я так пишаюся тим, що мої діти можуть продовжити цю спадщину», — сказала вона.

 People
Фото: People
 
Джерело: https://life.nv.ua/ukr/znamenitosti/mila-kunis-rozpovila-pro-ukrajinu-i-yak-zibrala-37-mln-dlya-ukrajinciv-putin-peresliduye-vsyu-krajinu-50287769.html
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1