'Жінка з вулиці, яка нічого не знає ні про Болгарію, ні про озброєння': сукню, в якій виступила посол України в Болгарії родом із Чернівців, охрестили «халатом» - відео

"Жінка з вулиці, яка нічого не знає ні про Болгарію, ні про озброєння": сукню, в якій виступила посол України в Болгарії родом із Чернівців, охрестили «халатом» - відео

08.04.2023, 00:06

Надзвичай і Повноважний Посол України в Республіці Болгарія Олеся Ілащук, яка родом із Чернівців, знову опинилася у центрі обговорення.

Цього разу приводом для осуду став дрес-код офіційної особи, пише Главком.

Ілащук у своєму зверненні на сторінці посольства у Facebook з’явилася на публіці у стилізованій сукні, яку в мережі охрестили "халатом".

"Завжди був прибічником того, що зобов’язуюча формальність в одязі, краватки вотетовсьо – це переважно старомодна фігня. Але. Офіційне звернення посла у халатікє, зізнаюся, перевершує найсміливіші очікування", – зазначив журналіст Сергій Сидоренко.

"Новий посол України у Болгарії привітала усіх із вступом на посаду на відео у домашньому халаті. Від цієї жінки з вулиці, яка нічого не знає ні про Болгарію ні про озброєння, тепер залежить постачання снарядів та мін критично важливих калібрів", - написав журналіст Юрій Бутусов.

До відома, сукня, яку так жваво всі обговорювали у мережі, від відомої української дизайнери Юлій Магдич. І коштує такий виріб майе 80 тисяч гривень.



Нагадаємо, 25 грудня стало відомо, що президент Володимир Зеленський призначив нового Надзвичайного і Повноважного посла України в Республіці Болгарія, ним стала Олеся Ілащук.

На особистій сторінці жінки у соцмережі вказано, що вона клінічний психолог, системно-сімейний терапевт, гештальт-терапевт. Крім того, вона є експерткою у сексології та дорогоцінних прикрасах.

 

molbuk.ua

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1