Фищук відхрестився від Чебана

Фищук відхрестився від Чебана

15.07.2015, 13:31

Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук не давав свого погодження на призначення Ігоря Чебана начальником обласного управління лісового господарства. 

- Минулого тижня з’явилася інформація про проходження стажування на посаді начальника управління лісового господарства Ігоря Чебана, - прокоментував губернатор ситуацію на прес-конференції 14 липня. - Мені відомо про заяви та звернення деяких народних депутатів, представників громадськості. Моя позиція — я ніколи не зраджу ідеям, словам і обіцянкам, які я давав. Доводжу до відома всіх, що жодного погодження на призначення Чебана я не давав. Як я знаю, є наказ, хоча я його ще офіційно не отримував, про стажування Чебана на посаді для подальшого призначення. Я дав доручення підготувати звернення до міністра АПК і прем’єр-міністра стосовно цього призначення. Адже закон чітко говорить про те, що таке призначення має бути погоджене з головою облдержадміністрації. Формально цей закон не було порушено, бо Чебана ще не призначено, але перш ніж таке робити . Я вже попередив всіх керівників, про заміну яких може йтися — де б вони не вирішували питання своїх посад, я ніколи не погоджуся, якщо це не буде обговорюватися тут з громадськістю і ми не будемо бачити професійний підхід. 

Читайте також: 

Чернівецький Майдан вимагає від Яценюка не призначати у ліс «обличчя» вчорашньої регіональної влади на Буковині

Головного по лісах Чебана і захисника природи Баглея попросили "на вихід" з влади

Нагадаємо, начальник обласного управління лісового господарства Ігор Чебан написав заяву на звільнення на прохання нового голови Чернівецької ОДА Романа Ванзуряка у березні 2014 року.

Джерело: molbuk.ua

1