Фірма, яка неякісно відремонтувала вулицю Каспрука, переробляє її  за власний рахунок

Фірма, яка неякісно відремонтувала вулицю Каспрука, переробляє її за власний рахунок

20.09.2015, 20:47

Про це під час програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ  повідомив директор департаменту ЖКГ міської ради Сергій Погорений. 

Людмила Григорчук: Отже, з вулицею Воробкевича, там є нюанс з освітленням і тролейбусами. А щодо Каспрука? Чому там далі ведуться роботи, попри відкриття?

 Сергій Погорений: Порушення технології влаштування верхнього шару покриття. Після влаштування, вулиця не відповідала нормам. Не був витриманий профіль і товщина бетонно-асфальтної суміші не відповідала проекту. Тепер фактично фірма за власний рахунок переробляє цю вулицю. Зняли верхнє покриття, будуть влаштовувати товстіший шар покриття, відповідно до вимог, це 5 см. І буде зроблений правильний нахил дороги, якого не було зроблено. Всі їхали, бачили, як стояла вода, вода не має стояти на дорозі, а під бордюрами виходити в зливну мережу. Ми планували вже зробити цю вулицю. Дещо помішали причини суб’єктивні, є і об’єктивні причини. У організації чекають матеріали. Ми планували до кінця тижня, там роботи, відверто кажучи, на два дні. Викласти асфальтоукладачем нормальне покриття нормальної якості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурбак-Каспруку: "Навіщо другий раз ремонтувати вулицю Каспрука? Хтось ховає сліди свого злочину?"

Людмила Григорчук: Якщо не виконають, будуть санкції?

 Сергій Погорений: Ну такої ситуації вже не буде. Але за те, що наробили, треба відповідати. Недоліки були виявлені зразу після відкриття, тому і не було заплачено фірмі частину грошей ще у свій час, це був 2013 рік.

 Людмила Григорчук: Чому чекали два роки?

 Сергій Погорений: 2014 рік був дуже складний у фінансовому плані. Ми почали роботи фактично в серпні, дуже погано йшли кошти, до міста приходили 50-60 тисяч і вони швидко розходилися. Цих коштів було мало і тому були затримки. В цьому році ситуація помінялася, ми маємо фінансування і розуміння, маємо плани і хочемо більше зробити, є інші об’єкти.

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ  www.buknews.com.ua

1