Екс-регіонал Олег Унгурян сплив у партії 'Відродження', - джерело

Екс-регіонал Олег Унгурян сплив у партії "Відродження", - джерело

20.08.2015, 13:58

Про це йдеться у матеріалі Петра Кобевка "На Буковині контра засіла у церкві та у владі", опублікованому у свідому номера газети "Час". Пропонуємо уривок зі статті: 

"Після втечі Януковича до Росії і Папієва з Буковини ці депутати-хруні нікуди не по-ділися. Вони стали безпартійними та позафракційними. Як ті вовки, що вовну міняють, а натуру – ніколи. Хіба може змінитися Олег Унгурян, який брехав на всю Україну, що Буковина підтримує Януковича?! Зараз він знову відроджується у «Відродженні», аби шкодити рідній землі і рідному народу. Хіба змінився Валентин Маніліч, якого засудили за корупцію, прогнали з «Батьківщини» за хрунівство, а він продовжує бути заступником голови облради?! Хіба зміниться голова облради Михайло Гайничеру, який у революційні дні написав заяву про відставку і досі сидить на посаді?!..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Кіцманського району не зафіксовано жодної організованої поїздки на «антимайдан», але екс-голова РДА Унгурян був там і виступав

А, окрім них, ще сотні їм по-дібних сидять на різних посадах. Вони служили Януковичу і будуть йому служити. Хтозна, чи люблять вони Україну (хіба як «хліб та кусень сала»), але й на Буковину вони направлені були партією регіонів і тут залишилися. Це – й начальник Служби автодоріг України Ігор Гах, і начальник Дністровсько-Прутського БУВРу Ян Дзюба, виходець з Донецька, який перебуває в родинних стосунках з головою фракції ПР у ВРУ Єфремовим. Та він сюди був присланий партією регіонів. Тож їй і служив. Напевне, й досі служить.

Окрім них, ще були спроби повернути до лісу Ігора Чебана, який за панування ПР на Буковині знищував ліси Карпат і фінансував тітушок для антимайданів. А ще без погодження з губернатором Олександром Фищуком прислали на Буковину керувати земельними ресурсами Вадима Чувпила — людину, яку зі скандалами вигнали з Дніпропетровська та Кривого Рогу".

Джерело: http://www.chas.cv.ua/26954-na-bukovin-kontra-zasla-u-cerkv-ta-u-vlad.html

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Кобевко, то робіть щось з ними-ворогами!

avatar

Чернівчанин

20 серпня 2015 11:46

А що я один зможу зробити. Допомогайте всією громадою. Гоніть цих хрунів. Не голосуйте за них.
avatar

я Петро Кобевко

20 серпня 2015 12:23

BUKNEWS чудовий сайт. Дякую за рекламу. Кобевка П.Д. поважаю за активність, до об*єктивності є питання. Можливо перший (редакція) чи другий (П.Д. Кобевко) допускали можливість дізнатись інформацію у мене особисто. Припускаю, що саме так працюють журналісти, а можливо я помиляюсь)) Всім успіхів, миру і злагоди!

avatar

Олег Унгурян

20 серпня 2015 16:17