Депутат Ольга Кобевко обурена 'патріотичним цинізмом' деяких буковинських 'свободівців'

Депутат Ольга Кобевко обурена "патріотичним цинізмом" деяких буковинських "свободівців"

24.02.2017, 16:23

Депутат Чернівецької обласної ради, лікар-волонтер Ольга Кобевко обурена діями заступника голови Чернівецької обласної ради Віталія Мельничука, кий  хоче статус учасника бойових дій з усіма пільгами

Допис "Патріотичний цинізм" депутат оприлюднла на своїй сторінці у ФБ. 

- Вчора на комісію звернулись активісти, які вимагають прирівняти учасників Майдану (АЛЕ ЛИШЕ ВІД ПП"СВОБОДА") до учасників бойових дій, щоб отримувати пільги. Вони подали список(на фото) Але там ми не побачили тих, хто був 18-20 лютого в Києві і отримали поранення.

В залі були присутні поранені на Майдані, вони дуже дивувались тому списку. Одним з претендентів на пільги в цьому списку - пан Мельничук Віталій Кузьмич, заступник голови обласної ради !!!!!

Після обурення громади, пан Мельничук відмовився від виключення зі списку і далі хоче УБД та пільг. P.S. 12 чоловік з цього списку отримали УБД за участь в АТО - Герої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник голови обласної ради "свободівець" Віталій Мельничук хоче статус учасника бойових дій з усіма пільгами

У листі "Свободи" за підписом голови обласної організації партії та заступника голови облради Віталія Мельничука зазначається, що у переліку осіб, який партія пропонує на отримання статусу учасників бойових дій, перебувають учасники подій на Майдані у Києві 18-20 лютого 2014 року.

Серед 30-ти прізвищ є і прізвище самого Віталія Мельничука.

Відомі волонтери активно коментують допис колеги. 

1


КОМЕНТАРІ (3)

Хронічна обуренність.Щось медицину закінула.Талановиті люди - багатогранні.

avatar

Муля Черновицы

24 лютого 2017 19:54

Сором і ганьба Мельничуку.

avatar

Воїн

25 лютого 2017 12:35

Мельничук агент Москви

avatar

777

25 лютого 2017 14:51