Деяким потрібно віддати на армію все, що встигли накрасти: нардеп з Буковини закликав «діячів» не примазуватися до чужої гуманітарної допомоги, а допомагати особисто і з власної кишені

Деяким потрібно віддати на армію все, що встигли накрасти: нардеп з Буковини закликав «діячів» не примазуватися до чужої гуманітарної допомоги, а допомагати особисто і з власної кишені

15.04.2022, 15:19

Для деяких «діячів» потрібно зрозуміти, що гуманітарна допомога,- це не їхня особиста заслуга та справи, а заслуга - людей, волонтерів, громад, які НАДАЛИ цю ДОПОМОГУ.

Народний депутат України Максим Заремський оприлюднив свою позицію з приводу актуальних питань сьогодення

- Тому роздаючи гуманітарну допомогу, - висловився парламентар. -  Не забувайте за них і не приписуйте себе не до свого. Бійтеся Бога, якщо до людей совісті немає! Хочете допомогти, то допомагайте, як всі прості люди: ОСОБИСТО І З ВЛАСНОЇ КИШЕНІ, а деяким потрібно віддати на армію все що встигли накрасти. Тоді може і буде Вам за це велика превелика дяка. Працюйте, дійте, але краще трохи та з душею і людяно!

 На думку Максима Заремського, нам також чітко потрібно зафіксувати розуміння, що стало «ДО» повномасштабної війни!

- Що і ким було зроблено «ДО» війни! - пропонує парламентар. - Хто довів до цього державу, хто розкрадав її, хто потрапив у Верховну Раду України та інші структури задля своїх інтересів, хто прикидався ґаздами на округах, а насправді наживався і «дерибанив» бюджет та кошти, які мали йти для розвитку краю, тих хто перебігав з партії в партію і вміло «перефарбовувався», хто і яким був в команді та як працював, тих, хто зараз створює вигляд, що допомагає і ніби десь там воює з фотоапаратом для піару та щоб створити вигляд оновлений та «перевзутись», а перед цим у мирний час відстоював тих, хто вже давно має бути в тюрьмах за державну зраду!
 
- Я проти того, щоб політики робили селфі зі звільнених територій і бігали там в пошуках піару. Єдині, хто має право це робити, це бійці, які звільняли ці території. І саме їм вдячні люди, яких вони звільнили.
 
- Дуже добре запам’ятайте тих, хто допомагав у важкі хвилини! А особливо тих, хто повтікав з країни, хто розкрадав гуманітарку, хто нічим не допоміг і тихенько відсиджувався, хто увесь час критикував, а нічого сам не зробив, хто нічого не робив увесь час, а тихенько почав допомагати та піаритись, коли відчув, що вже йде завершення і перемога близько. Тих хто кричав, як він любить рідний край, людей та культуру, а нічого не зробив!
 
- Зафіксуємо все чітко «ДО», щоб «ПіСЛЯ», після нашої перемоги все було по-іншому! Ні корупції. Ні хабарям. Ні не державницьким керівникам. Ні недолугим керівникам. Ні балакунам, які лише вміють гарно говорити. Ні псевдо патріотам. Ні бюрократичним папірцям. Тільки ті, хто має державницьку позицію, духовний «стержень» та характер. Має бути мета – вивести Україну на шлях розвитку і прогресу. Поступового, але невпинного. Амбітного, але збалансованого.
 
- Такий розвиток може забезпечити лише чесна некорумпована влада, міцна економіка і громадянська єдність. У політичній діяльності потрібно керуватися національними інтересами України, покладатися на думку і волю українського народу, спиратися на науку, експертні висновки і здоровий глузд. Концентруватись не на звабливих гаслах та ідеологічних штампах, а на конкретних справах – які дозволяють щодня робити позитивні зміни в містах, селах, регіонах і країні в цілому.
 
- Будувати сучасну, модерну, процвітаючу країну із міцною економікою, розвинутою демократією та ефективними державними інститутами. Вірю в це! Вірю в нашу перемогу! Все буде Україна. 
 
 
- Хочу подякувати тим, хто реально допомагає та захищає, і в першу чергу це ті хто оточує нас щодня: наші прості люди: кожен на своєму місці! Ці люди є фундаментом нашої країни, істинною елітою! Я хочу та мрію, щоб після війни саме вони в першу чергу відчули, як країна змінюється. Щоб наша країна віддячила їм за безмежно важливу працю. Кожному з Вас! Всі заслуговують на повагу, тепер слід подбати, щоб саме Ви стали основними хто має отримати більше від оновлення й відбудови України. Щоб грандіозна відбудова стала не черговим інструментом збагачення олігархів, а шансом для простих порядних людей нарешті стати фінансово на ноги і до гідності людської додати ще й здорову заслужену заможність. Якщо після війни ці мільйони простих прекрасних людей на власній кишені відчують покращення, це буде справедливий наслідок важкої перемоги. Вони виявили свою реальну, просту, хоч і не красномовну, любов до України. І Україна має відповісти їм взаємністю!????????
 
 
 
 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   
 

 

1