'Де зубри з Баглеєм, а де БУВР з гравієм!!!' Нардеп здивований підкилимним призначенням в.о. начальника Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів 'видатного еколога' папієвських часів  і просить міністра про конкурс

"Де зубри з Баглеєм, а де БУВР з гравієм!!!" Нардеп здивований підкилимним призначенням в.о. начальника Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів "видатного еколога" папієвських часів і просить міністра про конкурс

27.04.2016, 14:32

Екс-заступника губернатора Буковини "нульових років" Бориса Баглея (на фото) призначено виконувачем обов’язків начальника Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів.  Про це народний депутат України Максим Бурбак написав на своїй сторінці у ФБ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-заступник голови Чернівецької ОДА Баглей важає, що адміністративно-територіальну реформу затіяли, аби відвернути від чогось увагу

Баглей працює у податковій і проходить перевірку згідно з законом про очищення влади

- Чим ближче дата 1-е травня, коли набере чинності Закон України "Про державну службу", тим винахідливішими стають чиновники на місцях, які всіляко намагаються оминути нововведення та конкурси на призначення.

Яскравий приклад - ситуація із керівництвом Дністровсько-Прутського басейнового управління водних ресурсів в Чернівцях. Маю багато звернень від виборців про доцільність перебування на посаді начальника даного управління - Дзюби Яна. Він призначений в 2010 році, за часів керівництва областю регіоналами на чолі з Папієвим, і досі не звільнений.

Я неодноразово звертався до керівництва Державного агенства водних ресурсів з пропозицією провести конкурс та призначити нового керівника, незаплямованого, який здатний ефективно і по-новому працювати. Мені неодноразово полум'яно обіцяли, що розберуться в ситуації і жоден поплічник режиму Януковича не лишиться на керівних посадах. Обіцянки-цяцянки.

Але яке було моє здивування, коли я почув "чудову" новину!!! На виконуючого обов'язки керівника даного управління призначено видатного еколога нашого краю Баглея Бориса. Пам'ятаю ще депутатом обласної ради заслуховував його звіти про використання пів-мільйона бюджетних коштів на відновлення популяції зубрів на Буковині. Де зубри з Баглеєм, а де БУВР з гравієм!!! Отакі диво-призначення на Буковині.

Стояти осторонь не буду. Звернусь до профільного міністерства з вимогою призначити відкритий та публічний конкурс на дану посаду із залученням небайдужої громадськості, аби старі відомі кадри не займались підкилимними іграми престолів та відчули всі прогресивні ідеї реформ держслужби, які на засадах вільної конкуренції нададуть можливість залучити нових прогресивних людей до керівництва державними установами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головного по лісах Чебана і захисника природи Баглея попросили "на вихід" з влади

Роботу "відповідального за туалети" Бориса Баглея доробить губернатор Михайло Папієв?

Можливе знищення управління Баглея може призвести до посилення корупції, - екологи

1


КОМЕНТАРІ (3)

Пане Бурбак, згідний щодо прозорого конкурсу на посади керівників органів виконавчої влади, але всіх, а не лише тих, котрі не ваші "куми-свати-брати"!

avatar

Чернівчанин

27 квітня 2016 12:03

Все можна, можно любе, але вчорашніхприслужників ригів до влади не можна категорично. Особливо таке чмо, як це буглеєня...

avatar

Дьордій

27 квітня 2016 12:31

капец! та баглей за ющенка розкрадав з напаниками Буковину, грабували ! займались хабарами і всяким  криміналом

 

що то коїться??????? ГАНЬБА!!!!!!

avatar

в шоці

27 квітня 2016 14:21