Чернівецький бізнесмен Ілля Павлюк привозить на зустрічі депутатів від 'Слуги народу' до російського об'єкту, який належить групі 'лужниківських' і Бабакову  — джерело

Чернівецький бізнесмен Ілля Павлюк привозить на зустрічі депутатів від "Слуги народу" до російського об'єкту, який належить групі "лужниківських" і Бабакову — джерело

01.03.2023, 20:49

Журналіст Михайло Ткач в ефірі Radio NV розповів, що бізнесмен Ілля Павлюк привозить до готелю Прем'єр Палац, який представники української розвідки називають російським об'єктом, нардепів від Слуги народу на зустрічі.

Ткач розповів Radio NV, що в Прем'єр Палаці часто можна побачити Іллю Павлюка — бізнесмена, який має великий вплив на митниці і який якимось чином сформував свою депутатську групу в парламенті з депутатів Слуга народу, що успішно працювала.

 

«Ілля Павлюк дуже часто приїжджає до цього готелю на своєму Мерседесі і привозить депутатів від Слуги народу, яких, за даними джерел, раніше називали членами цієї депутатської групи Павлюка. А наразі ми побачили, що він їх катає в цей Прем'єр Палац на зустрічі», — розповів журналіст.

Він зазначив, що «люди такого рівня не будуть проводити зустрічі в місцях, де їм не гарантується безпека від прослуховувань, від запису відео» та назвав вибір місця переговорів «дивним».

«Це дуже дивно. Це так званий російський об'єкт, який належить цій групі „лужниківських“, неформальним керівником якої є цілий віце-спікер Державної думи Росії Бабаков, який підтримує від початку повномасштабне вторгнення в Україну. І який постійно в російському публічному просторі адвокатує військову агресію проти України, намагається пояснити з економічної точки зору, наскільки це вигідно Росії, є чинником пропаганди в цій всій системі. Це просто незрозуміло», — сказав Ткач.

Чернівецького бізнесмена Іллі Павлюка журналісти називали «тіньовим куратором» групи народних депутатів від Слуги народу, що голосують в інтересах олігарха Ріната Ахметова.

Джерело: Бізнесмен Ілля Павлюк привозить нардепів Слуги Народу у Прем'єр Палац, пов’язаний з росіянами / NV

 

 

 

 

BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS благодійним внеском. ????????

1