Чернівецькі депутати від 'Самопомочі' перевели стрілки на Бурбака

Чернівецькі депутати від "Самопомочі" перевели стрілки на Бурбака

08.12.2016, 18:14

Члени фракції "Самопоміч" у Чернівецькій міськраді розповіли, чому учора ініціювали перенесення сесії на сьогодні.

Зокрема керівник фракції “Самопоміч” Чернівецької міськради Віталій ГАВРИШ у коментарі кореспонденту molbuk.ua повідомив, що він зі своїми колегами відправився до Києва, щоби поспілкуватися з керівництвом партії “Самопоміч”. За його словами, жодних рішень щодо депутатів міськради від “Самопомочі” у Києві ухвалено не було.

- Ми регулярно їздимо і до Києва, і до Львова. Вчора ми їздили до Києва, це не секрет насправді. Ми періодично їздимо, спілкуємося з керівництвом, приймаємо рішення, - запевнив В. Гавриш. - Рішень ніяких я вам не привіз і не скажу, тому що рішення ніякі не приймалися. Нам сказали, що дуже сильно підходять колеги-депутати з інших фракцій до наших колег-депутатів з Верховної ради. У тому числі з “Народного фронту” - Максим Бурбак. На сьогодні якогось рішення по нашій фракції не прийнято. Нікого не виокремлювали, нічого не виділяли. Поїхали, спілкувалися. Ми регулярно їздимо. Просто цей раз співпало, якраз коли була сесія. Тому ми попросили її перенести.

На запитання, чи не можна було поїхати до Києві після сесії, а не переносити заради поїздки сесійне засідання, Віталій Гавриш відповів:

“Ми планували, що сесія перенесеться попередньо. Та оскільки мер був у відпустці, то попередньо сесію не можна було перенести. Оскільки у нас сесії відбуваються по декілька разів на тиждень, то я не бачу в цьому нічого поганого, що ми її перенесли на один день”.

В. Гавриш додав, що бачився з багатьма депутатами: 

“Ми зустрічалися з керівництвом партії “Самопоміч”. Не тільки з Олегом Березюком, а й із депутатами Верховної Ради від нашої фракції, та іншими колегами з Верховної ради. Все буде добре”. 

Нагадаємо, Фракцію "Самопомочі" з Чернівців повним складом викликали "на килим" до Києва?

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Все буде добре:-):-):-):-)  Фірташ дасть багато грошей:-):-):-):-)

avatar

Іуда

08 грудня 2016 17:13