Чернівецька область прийняла на баланс понад дві тисячі кілометрів автомобільних доріг загального користування

Чернівецька область прийняла на баланс понад дві тисячі кілометрів автомобільних доріг загального користування

06.01.2018, 11:26

Про це повідомив перший заступни голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк

- Доручення прем'єр-міністра України від 28.12.2017 щодо передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення з наданням повного пакету Укравтодору підписаних й затверджених актів прийому-передач по відповідних об'єктах до 4.01.2018 р. по Чернівецькій області виконано. У нашому регіоні процес передачі доріг завершено.

- На часі, передача-погодження різної технічної документаці, яка десятками років не оновлювалася та як позиція нового балансоутримувача - інвентаризація по районах новоствореними робочими комісіями з числа фахівців РДА, райавтодорів, поліції, інших служб Чернівецької області. Роботи достатньо для всіх, у добрий час!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині створили комісію з приймання-передачі місцевій владі 317 автомобільних доріг загальною протяжністю понад дві тисячі кілометрів

1


КОМЕНТАРІ (1)

Догавкались?  Прапор  в  руки!    Завтра  сніг, мороз,... Облавтодору  вже  нема,  розвалив  ще  Мунтян.   САДу  місцевими дорогами  займатись  заборонено  і  опікуватись,  без  пепередньої оплати,  не мають  права.   

avatar

Левон

06 січня 2018 15:16