Чернівчани підозрюють, що постачальники газу їх обманюють і вимагають перевірити якість блакитного палива

Чернівчани підозрюють, що постачальники газу їх обманюють і вимагають перевірити якість блакитного палива

22.02.2016, 21:34

Петицію "Ініціювати та підготувати звернення до газопостачальника та до регіонального відділення Держспоживстандарту щодо Перевірки якості газу !!! Перевірка проводиться відповідно до умов ГОСТ 5542-87 «Газы горючие природные для промышленного и коммунально-бытового назначения. Технические условия»  наразі зареєстровано на сайті Чернівецької міської ради. Автором петиції вказано А.Березу. 

Станом на 19.28 22 лютого 2016 року петицією підписали  62 особи з 250 необхідних. Завершення збору підписів: 2016-03-15

Чернівчани не тільки підписують, але й жваво коментують документ. Ось деякі найбільш характерні коментарі:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питання якості газу набуло політичного характеру: Україна отримує газ у кілоджоулях, а за тарифами люди платять у кубометрах, - керівник ПАТ "Чернівцігаз" Віктор Горда

 Lidia Antsiperova 

 Те що якість газу не відповідає прописаним нормам - всім відомо. Газовий монополіст домішує якісь домішки, які проходять по нашим трубам, накручуючи показники лічильника, крім того ж псують наше газове обладнання. Ми ж, споживачі, отримуємо завищені липові рахунки за спожитий НЕГАЗ. Це означає одне, що постачальник послуг - газовий монополіст дурить нас, споживачів, отримує надприбутки завдяки своїм махінаціям. Але ж, в такому разі - такий постачальник є порушником законодавства, а врешті - злочинцем. Ми ж, споживачі маємо знати, скільки та якої якості нам продають товар, за що ми платимо свої гроші
 
ПІДТРИМУЙТЕ ПЕТИЦІЮ ЩОДО ПЕРЕВІРКИ ЯКОСТІ ГАЗУ !!

Сама найгірша якість газу у Чернівецький області !!

Цього року всі споживачі газу , чи досвідчені користувачі , чи пересічні громадяни звернули свою увагу на низький рівень ККД теплової спроможності нагрівальних приладів !!
Чому нові газові котли , колонки та інші газові прилади якісного виробництва відомих світових брендів аж раптом почали давати найгірші показники своєї функціональності !!

Багато що залежить від складової газової суміші !!

Треба перевірити якість газу !!! Монополісти користуються безпорадним положенням споживачів та почали постачати газ низької якості !!
Давайте перевіримо якість разом спільно ! Кажуть що гуртом легше й тата бити !
 
Смайлик «smile»

Давайте разом розберемося що коїться !!!

ПІДТРИМУЙТЕ ПЕТИЦІЮ ЩОДО ПЕРЕВІРКИ ЯКОСТІ ГАЗУ !
Igor Delechuk 
 
Абсолютно погоджуюсь, наш газ явно сильно розведений. На плиті усе готується значно довше, ніж раніше. Відповідно витрати його зросли.
 Аркадий Береза 
 
Нагло дурять народ , а народ не знає про це !!! Треба робити звернення від депутатського копусу Чернівецької МР щодо якості газу !!! Треба створювати електронну петицію до Президента щодо перевірки якості газу у Чернівецький та інших областях , а також відпрацювання механізму повернення коштів за неякісний газ !!! Газ теж товар , тому норми щодо захисту прав споживачив діють тут як ніде !!!
1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Myhajlo Tokarjuk

23 лютого 2016 09:05