Через нерозчищені дороги на трасі Чернівці-Порубне — кілометровий затор (+ВІДЕО Олексія Коломійця)

Через нерозчищені дороги на трасі Чернівці-Порубне — кілометровий затор (+ВІДЕО Олексія Коломійця)

13.11.2016, 14:37

Відео на своїй сторінці у ФБ оприлюднив громадський діяч Олексій Коломієць.

- СЛАВА Чернівецькому облавтодору!!! Це міжнародна траса 10.30 ні одна машина не виїхала для розчистки траси. Ми успішно йдемо до Європи!!! - прокоментував Олексій Коломієць своє відео

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вітер у Чернівцях повалив дерева та електростовп, села без електрики, перед кордоном - затор, фури стоять уздовж доріг, а ремонтні бригади не можуть доїхати (ФОТО)

Сильний снігопад охопив усю Буковину, але деякі райони постраждали більше.

- Усі міжміські автобуси у Чернівці прибули, - повідомили molbuk.ua на міському автовокзалі. - Також виконуються рейси на Кельменці, Хотин, Сокиряни. А ось зі Сторожинця і Вижниці ще нічого не було, кажуть, там випало до півметра снігу, проїзду немає. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Шестьорка ще відео публікує. Зінченку вже доповів?)))

avatar

валєра

13 листопада 2016 14:40

Меня  всегда  уливляли  проститутки,  типа "гром.деятеля" Коломойца. Кто,  когда и где  его выбирали в  эти  деятели? Кто,  когда  уполномачивалего  давать характеристики  РАБОТАЮЩИМ ЛЮДЯМ?  Чтобы  давать заключения,  НАДО ЗНАТЬ  ПРАВИЛА  И  ОСНОВЫ  НАЧАЛА  РАБОТ  В  ПОДОБНЫХ  УСЛОВИЯХ! Они  определены  Законом. И не  шнуркам,  как  Коломоец,  их  менять. Кстати,  сам  Коломоец, ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ  ЛОДЫРЬ  И  АЛЬФОНС!

avatar

НВ

13 листопада 2016 15:46