Бурбак підтвердив дедлайни Петренка: чернівчани дякують міністру за рішення закрити тюрму

Бурбак підтвердив дедлайни Петренка: чернівчани дякують міністру за рішення закрити тюрму

09.06.2015, 23:01

Одним з наслідків кількаденного перебування у Чернівцях міністра юстиції України Павла Петренка, окрім вирішення багатьох поточних питань, стане створення у в обласному центрі сучасного зручного центру надання адміністративних послуг. Ще одним позитивним наслідком для подальшого розитку Чернівців, як привабливого туристичного центру, стане виведення за межі центральної частини міста СІЗО.

Короткі підсумки робочої поїздки міністра на малу Батьківщину підвів народний депутат України Максим Бурбак:

- З міністром юстиції Павлом Петренком відвідали Чернівецьку міську реєстраційну службу. Враження не найкраще, - розповів народний депутат України. -  Під час зустрічі з Чернівецьким міським головою Олексієм Каспруком та моїм колегою-депутатом з "Народного Фронту" Миколою Федоруком, обговорили нагальне питання створення сучасного зручного центру надання адміністративних послуг в нашому місті. Міністр встановив дедлайн - 1 вересня. Відмовки чиновників не сприймаються. Кадрові рішення будуть прийматись одразу, не дивлячись на особистості. На цю тему спілкувались з представниками ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр юстиції Петренко пригрозив звільненням чиновникам з Буковини, які "маринують" підприємців у чергах

У Чернівцях закриють тюрму

Міністр Петренко віддав шану alma mater і зізнався, що хоче знову до школи!

Щодо перспектив закриття тюрми в Чернівцях народний депутат сказав таке:

- Сьогодні зустрів багато чернівчан, які передавали слова подяки міністру юстиції Павлу Петренку за об'єктивне та вчасне вирішення питання закриття тюрми в центрі нашого міста. Ще в травні до мене та мого колеги депутата Миколи Федорука звернулись небайдужі городяни з пропозицією закриття та виносу за межі міста тюрми, яка знаходиться в історичному центрі міста. Уявіть собі тюрма має спільний паркан із загальноосвітньою школою та навіть хід до її господарських приміщень здійснюється з подвір'я освітнього закладу. В 2019 році тюрмі виповнилось б 200 років. Але не з її щастям:) До кінця року тюрма буде законсервована. Рішення щодо подальшої долі прийматиметься з урахуванням думки громади, - повідомив Максим Бурбак. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

все тільки закривають, що відкрили????????????????????????????????  

avatar

задовбали

09 червня 2015 20:23

Максим, на месте тюрьмы высотку не построишь. не мечтай. Аура. Место проклято.

avatar

Суворова 2Б

09 червня 2015 21:40