Бурбак підозрює, що кандидат від 'Опоблоку' на Буковині має подвійне громадянство

Бурбак підозрює, що кандидат від "Опоблоку" на Буковині має подвійне громадянство

16.10.2015, 01:24

Народний депутат Максим Бурбак запідозрив, що перший номер від "Опозиційного блоку" до Новоселицької райради Анатолій Гульпак може мати подвійне громадянство Республіки Молдова.

Обранець відправив відповідне звернення на ім’я голови Новоселицької районної виборчої комісії, пише molbuk.ua

"Як завжди виборчі перегони не без "сюрпризів". Сьогодні звернувся до Новоселицькоі виборчої комісії щодо можливого подвійного громадянства першого номеру від Опоблоку. Цих махінаторів знаємо вже давно, але дивно, що ніц до них за останніх два роки не дійшло. Ніщо не може зупинити їх жадобу до влади. Папієв їздить селами, церквами, агітує (не завжди вправно). Але тепер головне за людьми: чи дадуть вони їм другий шанс дірватись до влади і намагатись знов плюндрувати нарід. Я особисто нічого не забув і не дам їм жодного шансу для реваншу. Продублював своє звернення до правоохоронних органів. Це екзамен на реальність змін. Я впевнений, разом ми його здамо взірцево!!!", - написав нардеп у Facebook.

У своєму зверненні Бурбак попросив керівника районної виборчої комісії перевірити цю інформацію і запобігти грубому порушенню законодавства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До ради лізуть багато заПРОДАНців з «Партії чарівного корита», - Максим Бурбак (+ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (1)

    Возможно, та же картина и с первым номером от "ОБ" в облсовет -- Павелом Д. Д. (http://www.bukinfo.com.ua/show/news?lid=66788 )

На Павела відкрито 8 кримінальних проваджень!!! Не допустимо злочинця у владу!!! Невже громада проголосує за злочинця?!!!

         Могу ко всему добавить –

по моему заявлению 16.10.2015г. в отношении гр-на Павела Д. Д. открыто ВОСЬМОЕ(!) УГОЛОВНОЕ ПРОИЗВОДСТВО по ст. 296 УКУ – Хулиганство (лишение свободы до 5 лет!).  Семь других – по ст.ст. 122, 125, 129, 182, 358 УКУ. На подходе ещё одно уголовное производство по ч.2 ст. 161 УКУ (Стаття 161. Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками – 2. Ті самі дії, поєднані з насильством, обманом чи погрозами, а також вчинені службовою особою, - караються позбавленням волі на строк від двох до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого).

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.  

 095-474-37-54                 [email protected]

23.10.2015     17:07

avatar

Геннадий Геков

23 жовтня 2015 17:07