Буковинська співачка STASYA випустила крик душі всього українського народу - “Синочку”

Буковинська співачка STASYA випустила крик душі всього українського народу - “Синочку”

27.05.2023, 17:41

“Я писала цей текст зі сльозами на очах”: STASYA випустила крик душі всього українського народу - “Синочку”

Харизматична буковинська українська виконавиця STASYA вже встигла запасти в серця багатьох людей своїм унікальним музичним стилем та експериментами. І сьогодні, 26 травня, співачка випустила свій новий трек "Синочку", який став справжнім криком душі всього українського народу.

"Синочку" – це трек, який став втіленням незгасимої надії та молитви всіх українців за мир і свободу. Завдяки своєму потужному вокалу та вражаючій емоційності, авторка змогла передати глибокий біль і смуток, який переживають багато матерів за своїх синів та за долю України.

Я писала цей текст зі сльозами на очах, писала про те, що наболіло і тому ця пісня з’явилась дуже швидко. Було дуже важко емоційно” - зізнається STASYA

Мелодійна композиція та вразливі тексти пісні "Синочку" виражають почуття гордості за український народ та його героїв. Цей трек став символом сили, волі та єднання, нагадуючи нам про важливість підтримки та поваги до наших захисників.

Ворог досі намагається зламати нас, але йому не вдасться. Дякуємо нашим захисникам та їх матерям, які виховали справжніх, мужніх, незламних воїнів. Слава Україні!” - прокоментувала STASYA

Дивитись кліп "Синочку" за посиланням - https://www.youtube.com/watch?v=3MIjvM6rClM 

 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1